Komentara: 9
Pregleda: 3987

Stanovnici Nišavske ulice najavili proteste

25.04.2013. u 16:06h
Izvor: RTV Yueco
Stanovnici Nišavske ulice u Mesnoj zajednici Peščara su najavili proteste, ako ulica, u skorije vreme, ne bude asfaltirana. Prestavnici MZ Peščara kažu da im nije jasno zašto se asfaltira ulica 15. avgusta, koja nema kompletnu infrastrukturu.
Stanovnici Nišavske ulice najavili proteste

Oni smatraju da je prvo trebala biti asfaltirana Nišavska ulica koja ima gasovodnu, telefonsku, kablovsku, vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Direktorka Direkcije za izgradnju grada kaže da su 17. januara ove godine, dobili spisak prioriteta ulica za asfaltiranje u MZ Peščara i da je Nišavska ulica na četvrtom mestu, a ulica 15. avgusta na drugom.

Zorica Govorković živi u Nišavskoj ulici. Zorica kaže da su uslovi za život u ovoj ulici veoma loši. Meštani kažu da će preuzeti stvari u svoje ruke ako se nešto ne reši.

Predstavnici MZ Peščara kažu da su dostavili Direkciji spisak prioriteta ulica za asfaltiranje.

U Direkciji kažu da su spisak dobili 17. januara ove godine i da je među prioritetima ulica koju trenutno asfaltiraju, a to je ulica 15-og avgusta.

U Direkciji dodaju da je za asfaltiranje Nišavske ulice, neophodno prethodno izmeštanje gasovoda i nisko naponske mreže. Da li bi ulica bila u programu asfaltiranja zavisi od tih troškova koji nisu ni razmatrani jer ulica nije navedena kao prva među prioritetima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3987
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

nišavska ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.