Komentara: 8
Pregleda: 8599

Stanovnici Apatinske ulice plaše se za bezbednost

06.03.2014. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Stanovnici ulica Kupusina, Apatinska, Vukovarska i Kozaračka nekoliko su puta pisali peticije koje su uputili gradonačelniku i načelniku Policijske uprave Subotica, koje se odnose se na česte krađe i ugrožavanje javne bezbednosti. Stanovnici Apatinske ulice plaše se za svoju bezbednost, kao i ličnu imovinu.
Stanovnici Apatinske ulice plaše se za bezbednost

Ana Skenderović živi godinama u Apatinskoj ulici. Ona i njene komšije svakodnevno strahuju za svoju bezbednost, kao i svoje imovine. U navedenoj ulici, kao i u susednoj bilo je po nekoliko napuštenih kuća, a lopovi su ih srušili, pokrali crep i drugi građevinski materijal. Deca kasno popodne se plaše kada se vraćaju iz škole.

U susednoj ulici pre tri nedelje jedna baka je opljačkana i  pretučena. Sada prodaje kuću, jer više ne sme da živi sama. U lokalnoj samopravi kažu da su upoznati sa problemom i da je grad zadužio nadležne službe iz Centra za socijalni rad, Imovinsko-pravnu službu, Komunalnu policiju, da se vidi šta se tamo dešava i ko su lica koja tamo stanuju, zašto se u toj ulici ruše stambene zgrade i razvlači materijal i zašto je smeće razbacano na sve strane.

Ovo je samo jedan primer ugrožavanja javne bezbednosti u našem gradu. Naselja Zorka, Peščara, Mali Bajmok, kao i seoska naselja često su na meti lopova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 8599

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.