Komentara: 3
Pregleda: 4063

"Stand up" veče Peđe Bajovića

14.03.2016. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
U ponedeljak 21. marta u Hotelu Galleria će se održati "stand up" veče Peđe Bajovića, poznatog regionalnog komičara.
"Stand up" veče Peđe Bajovića

U Suboticu dolazi regionalni komičar Peđa Bajović, koji je već nekoliko puta nastupio u našem gradu i koji je kao i drugi komičari potvrdio da su Subotičani veoma inteligentna publika koja voli dobar humor. Domaćin večeri će biti Srđan Olman, koji će nastupiti u pauzi između dva bloka Bajovićevog nastupa. 

Bajovićev nastup počinje u 20,30 časova u sali Rim, na 5. spratu Hotela Galleria, a ulaznice se po ceni od 300 dinara mogu kupiti na recepciji hotela Galleria.

Peđa Bajović je regionalni stand up komičar i producent s adresom u Zagrebu. On nije, otkad zna za sebe, hteo biti komičar. Hteo je biti pilot. Ne zbog letenja, nego zbog devojaka. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja – odlučio se za ovo drugo. To ga je na kraju dovelo do toga da postane jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažovan u razvoju regionalne mreže “komičara s nogu”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4063
Povezane teme

hotel galleria

stand up

srđan olman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.