Komentara: 2
Pregleda: 3513

Stand up trio 17. jula na daskama scene Jadran

11.07.2014. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
Za samo dva meseca u Subotici će po treći put biti organizovano stand up veče (komedija s'nogu) koje će se za razliku od prethodna dva performansa održana u Saksu, odigrati na sceni Jadran Narodnog pozorišta. Nastup će se održati 17. jula (četvrtak) od 20,30 časova.
Stand up trio 17. jula na daskama scene Jadran

Po rečima komičara koji su nastupali u Subotici, a koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo, subotička publika se pokazala kao veoma dobra i zahvalna publika koja zna da nagradi komičara za trud, ali i publika koja voli da se smeje.

Upravo na inicijativu publike, stand up veče se organizuje po treći put u Subotici, a komičari kao što su Peđa Bajović iz Bosne, Domagoj Pintarić iz Hrvatske i Srđan Olman iz Subotice, trudiće se da u jednoipočasnovnom programu nasmeju publiku i tako im bar na kratko skrenu misli od svakodnevnih problema.

Iako su Peđa Bajović i Srđan Olman već nastupali pred subotičkom publikom, pripremili su nove priče za svoje one koji su ih već slušali. Kada je reč o Domagoju Pintariću, koji dolazi iz Zagreba, on je proglašen za najboljeg komičara Hrvatske, ali je njegov humor vrlo dobro primljen, kako u Srbiji, tako i u regionu, a prvi put dolazi u Suboticu.

Nastup će se održati 17. jula (četvrtak) od 20,30 časova. Cena karte za stand up veče je 200 dinara, a karte se kupuju na ulazu na veče pred dešavanje.

Nastup je podržala lokalna Kancelarija za mlade.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3513

Povezana vest

Povezane teme

standup

stand up

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.