Komentara: 1
Pregleda: 3429

"Komedija s nogu" večeras na sceni Jadran

17.07.2014. u 12:54h
Pozorište Jadran večeras će ugostiti tri komičara i to Peđu Bajovića iz Bosne i Hercegovine, Domagoja Pintarića iz Hrvatske i našeg sugrađanina Srđana Olmana, gde će biti održano tzv. veče “Komedije s nogu”, poznatije kao “Veče stand up komedije”.
"Komedija s nogu" večeras na sceni Jadran

Stand up komedija nije pričanje viceva, nego isključivo autorsko delo komičara, koji je sam svoj reditelj, scenarista, pisac i izvođač.

Predstava počinje u 20 časova i 30 minuta i ima za cilj samo jednu stvar, a to je da nasmeje publiku.

Ovo je treći put da se ovakav vid humora organizuje u Subotici, a po prvi put komičari će nastupiti na pozorišnim daskama. Organizaciju večeri podržala je i Kancelarija za omladina Grada Subotica.

Zbog specifičnosti humora, kao i čestih društveno socijalnih i političkih tema koje ismevaju komičari, ulaz je zabranjen za osobe ispod 16 godina.

Cena ulaznice je 200 dinara, a svaki trideseti posetilac ostvaruje pravo na besplatan ulaz na festival elektronske muzike Summer3p za to veče.

Standup show "Komedija s'nogu"

Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu" Standup show "Komedija s'nogu"
Pogledaj ostale fotografije

Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića

Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića Najava Stand up večeri Srđana Olmana, Peđe Bajovića i Domagoja Pintarića
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3429

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.