• Pregleda: 3763

SRS: Skupština donosi štetne odluke po građane

Saopštenje Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Subotica prenosimo u celosti.
SRS: Skupština donosi štetne odluke po građane

SRS konstatuje da je jučerašnje zasedanje lokalnog parlamenta i podrška odbornika za programe i saglasnost poslovanja javnih preduzeća pokazalo kao donošenje štetnih odluka po građane Subotice.

Naime u trenutku kada većina građana opravdano se žali na ogromne račune iz Toplane, na povišene račune za komunalne usluge, na najskuplji gradski prevoz u zemlji podrška takvim programima je atak na same građane.

Pitamo zašto se i dalje vozimo najskupljim gradskim prevozom, zašto cene karata ne padaju kada padne i cena goriva, i zašto se niko sem radikala nije založio za uvođenje noćnih linija kako bi omladina imala siguran i ekonomski isplativ povratak do kuće?

// kraj saopštenja

Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)

povezane teme

11
Tekući Odgovori
Samo bolestan i zaražen Srbin ne voli Šešelja.Koji Hrvat ne voli Gotovinu,samo bolestan i zaražen?!
Tekući Odgovori
Tako je ,samo radikalno!
ffilozoff Odgovori
Zaboravili ste postaviti PITANJE-Maglai,ciji je sad on gradovacelnik??? Gojkov,Pastorov,Bajicev..ili ciji... Sad je u nekom pokretu...Mi ga nismo birali da Nam rasporedjuje budzet!!! Nas nije!!!
bole Odgovori
sve sto je ova vlast obecavala da ce popraviti ispalo je jos gore po obicnog gradjanina teze se zivi i nemas kome ni da se pozalis jer te niko ni ne konstatuje.Svaka politicka opcija koja jos nije bila u vlasti ima prolaz jer ovi svi do sada neznaju da vode grad i drzavu.
Vesko Odgovori
U pravu ste, samo ste i vi malo krivo nasađeni. Jos treba malo da poradite na sebi, da bi vas
građani ozbiljnije shvatali.
veliki strucnjak Odgovori
ubise nas sa Toplanom i ostalim racunima...i svi o tome pricaju a niko nista da uradi...URADITE NESTO!
Nikola Odgovori
Niti pripadam Radikalnoj stranci niti SVM, ali mislim da ste u pravu jer problem je u Subotici odavno jer građani Mađarske nacionalnosti na izborima strogo i u vecini glasaju za njihovu nacionalnu stranku, što se sada vidi da oni imaju blanko podrsku svog naroda i to se pokazuje kao pogubno na sve građane Subotice što se tice cena komunalija (uvek najskuplji u Srbiji).
Tekući Odgovori
Ajde Vesko preuzmi grad kad sve znaš, u svakoj čorbi si mirodjija,radi nešto, osnuj partiju pa se bori,nemoj biti ljigavac!
Vesko Odgovori
Dobro je sto si @ tekuci. I to je bolje nego bivsi. Bice nesto od vas. Moj savet je dobronameran.
AlwaysUltra Odgovori
Tekuci

Ja bih rekao obrnuto da je ! (samo bolestan i zarazen ga voli)
Tekući Odgovori
Always ne lupetaj,sigurno je obrnuto u Hrvatskoj!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.