• Pregleda: 2406

Srpski pokret Dveri: Vlast ne poštuje građane

Saopštenje Srpskog pokreta Dveri Subotica prenosimo u nastavku.
Srpski pokret Dveri: Vlast ne poštuje građane

Raspisivanjem gradskih i republičkih izbora počela je izborna trka. Vladajuća kompozicija sastavljena od stranaka koje su u gradu poznate samo po preletačkim kadrovima, predala je listu oko dva sata ujutru. Ono što Srpski pokret Dveri ne prihvata i smatra krajnje bezobraznim i nepristojnim je da se liste predaju posle 22 časa.

Ovim vlast pokazuje da ne poštuje ničije vreme predviđeno za odmor, a samim tim ne poštuju ni građane. Prethodnih dana su intenzivno vršili kampanju od vrata do vrata i na taj način takođe uznemirivali naše građane. Pitanja kao što su ,,Da li ćete izaći na izbore,, i ,,Za koga ćete glasati,, i u isto vreme nositi spiskove građana i upisivati njihove odgovore predstavlja grubo kršenje njihovih prava na slobodno odlučivanje i izražavanja.Trude se da na svaki način obesmisle postojanje izbora i izražavanja slobodne volje svakog našeg građanina.

Samo im je trebala komisija za ,,Ginisa,, i da i ona potvrdi da su prvi predali listu, a sve ostalo loše što su učinili građanima treba da ode u zaborav.

// kraj saopštenja

Izvor: Srpski pokret "Dveri"

povezane teme

17
Salamander Odgovori
Molim sve stranke da kroz saopštenja daju svoje programe i konkretne poteze šta bi uradile za nas građane, a ne da se prepucavaju saopštenjima i jeftinim skupovima koji se održavaju samo zbog glasova. Mislim da je svima jasno da pogrešan pristup tera biračko telo na apstinenciju pošto ne postoji konkretan razlog za glasanje jer se ne vidi boljitak u konkretnim primerima aktivnosti bilo koje stranke u gradu do sada.
oduvek Odgovori
zna se šta se radi noću!
Belial Odgovori
Sta se vi koji klinac javljate kada vas niko nista ne pita?
mance Odgovori
Ko su ovi? Imaju li clanstva? Pricaju o nekakvim preletacima, a sta su pa oni? Iznikli iz zemlje? Ne razumem.
Bunjevac 100% Odgovori
Sramota sto sns nastavlja suludu dosisticku politiku izdajnika Cede,Tadica,Pajtica...
pepeljuga Odgovori
Ljubomora je cudna bojka nije Vama lako.
JosoLane Odgovori
Ovi su ti hobiti neki, nesto tako. Bave se vremenskom i sportskom prognozom i lupanjem gluposti. Mislio sam da se sale, ali nazalost su ozbiljni, vrlo ozbiljni. Sinoc su imali sastanak tu u Posti, u dve telefonske govornice su stali svi...
zis Odgovori
Po obočaju sns botovi lupetaju gluposti.Kad se god u srbiji pojavi neka opcija koja iznosi činjenice o lopovluku vladajućih struktura onda odma udruženi sa poltronskim strančicama koje same nebi bile ni blizu cenzusa za manjine počne pljuvanje.Ako niste idioti(naziv za one kojuma drugi organizuju život),ne mislim na bolest ako se i malo bavite i pratite politička dešavanja onda će te o svakoj političkoj opciji nači informacije na njihovim sajtovima.Koliko će ko da poveruje u njihove programe to je posebna priča.Zato sns botovi KUŠ.
Vratar Odgovori
Ovo je raritet! Da stranka koja nema odbor i članove piše saopštenja.Treba im poslati GHOSTBUSTERS!
istina Odgovori
Tako to biva kada se jedna minorna stranka sa podrškom građana na nivou statističke greške počne baviti visokom politikom.
Dzoni Odgovori
Dveri bi volele da mogu odraditi od vrata do vrata ali im je problem sto nemaju ljudi pa samim tim im nije moguce bilo sta da urade,jedino sto mogu je da daju nekakva glupa saopstenja.Kritikuju vlast da ne postuje gradjane,a oni snimili spot u kom omalovazavaju zene,gde vam je pamet gospodo ?
Belial Odgovori
Mislim ko za ove bude glasao taj ih i zasluzuje!

https://www.facebook.com/240148722991861/videos/240178022988931/?fref=nf
Flavio Odgovori
@zis: A koje su to činjenice iznele Dveri, majke ti?
Flavio Odgovori
Da li ovi uopšte učestvuju na izborima, s obzirom na nepoznavanje osnovnih metoda predizborne kampanje?
rale Odgovori
nije vazno koliko je predato potpisa i kada su predati i da li su ti potpisi validni jer postoji mogucnost laziranja za lokalne izbore,bitno je da li ce gradjani glasati za njih nakon svih razocarenja koje su priredili i cinjenice da se zivi losije nego pre.
Vesko Odgovori
Sve je to tacno, ali tesko se moze nesto promenuti, kad im jos pomozu i neke sitnije da ne
kazem minorne stranke, koji su se prethodno slepale uz DS, a sada u SNS,kao i sada jedna
koja je uzdala neko saopstenje, a ima svega nekoliko clanova, kao i vas pokret.
ravnogorac Odgovori
Malim strankama strankama kao vid političke borbe ostaje ovo što i rade, da iznose svoje stavove i kroz te stavove deo programa.Mnogi građani ako žele da pročitaju program mogu na dverisrpske.com i tako uvide da su Dveri jedan moderan politički pokret.Razne uvrede koje se iznose su deo političke kulture.Članovi vladajuće stranke su većim delom deo te nekulture.Ako imaju snagu argumenata onda bi te argumente trebali da iznesu.Kampanja od vrata do vrata je dozvoljena ali ne i prihvatljiva za Dveri.Ideja da se građani od kuće do kuće maltretiraju i svedu na broj, broj podrške za nepostojeću ideju.Dveri su mala stranka u finansijskom smislu ali stranka sa velikim idejama .Mnogi hteli ili ne moraće priznati jednu istinu a to je da Dveri govore istinu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.