Komentara: 17
Pregleda: 2807

Srpski pokret Dveri: Vlast ne poštuje građane

09.03.2016. u 14:30h
Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Saopštenje Srpskog pokreta Dveri Subotica prenosimo u nastavku.
Srpski pokret Dveri: Vlast ne poštuje građane

Raspisivanjem gradskih i republičkih izbora počela je izborna trka. Vladajuća kompozicija sastavljena od stranaka koje su u gradu poznate samo po preletačkim kadrovima, predala je listu oko dva sata ujutru. Ono što Srpski pokret Dveri ne prihvata i smatra krajnje bezobraznim i nepristojnim je da se liste predaju posle 22 časa.

Ovim vlast pokazuje da ne poštuje ničije vreme predviđeno za odmor, a samim tim ne poštuju ni građane. Prethodnih dana su intenzivno vršili kampanju od vrata do vrata i na taj način takođe uznemirivali naše građane. Pitanja kao što su ,,Da li ćete izaći na izbore,, i ,,Za koga ćete glasati,, i u isto vreme nositi spiskove građana i upisivati njihove odgovore predstavlja grubo kršenje njihovih prava na slobodno odlučivanje i izražavanja.Trude se da na svaki način obesmisle postojanje izbora i izražavanja slobodne volje svakog našeg građanina.

Samo im je trebala komisija za ,,Ginisa,, i da i ona potvrdi da su prvi predali listu, a sve ostalo loše što su učinili građanima treba da ode u zaborav.

// kraj saopštenja

Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 2807
Povezane teme

dveri

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.