Komentara: 31
Pregleda: 3981

SPS: Posle detaljne analize slede aktivnosti za podizanje energije i poverenja članstva

08.03.2017. u 16:55h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Saopštenje Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica prenosimo u celosti.
SPS: Posle detaljne analize slede aktivnosti za podizanje energije i poverenja članstva

Organi Socijalističke partije Srbije sa teritorije Severno Bačkog okruga (Subotica, Bačka Topola, Mali Idjoš) u koordinaciji sa Republičkim i Pokrajinskim organima SPS ostvarili su u  postizbornom periodu za Republički parlament i lokalne organe vlasti detaljnu analizu delovanja, pozitivnih dostignuća ali i učinjenih propusta, izražavajući pritom nezadovoljstvo postignutim izbornim rezultatima a sve sa ciljem da se na osnovu idejne platforme i programske orijentacije SPS-a, buduće delovanje učini mnogo efikasnijim a učešće u vlasti zastupljeno najmanje do nivo izražene političke snage. 

Polazeći od zauzetih stavova na osnovu izvršene analize, preduzete su opsežne aktivnosti u periodu prethodne i tekuće izborne kampanje a na planu animiranja gradskih, opštinskih i mesnih struktura SPS sa ciljem mobilizacije članstva na planu da se stavovi i vizije Republičkog, Pokrajinskog i Gradskog rukovodstva usmere na pravcu ostvarivanja pobedničkog rezultata zajedničkog kandidata koalicije oko SPS i SNS Aleksandra Vučića.

U predstojećem periodu maksimalno će aktivnosti biti usmerene na podizanju energije i poverenja članstva u politiku Rukovodstva stranke, u povećanje nivoa organizovanosti i pozitivnog delovanja u sredini svog življenja. Zalagaćemo se za povećanje nivoa participacije u strukturama vlasti i svojim kreativnim delovanjem doprinosti podizanju efikasnosti delovanja organa i institucija, na dobrobit građana i njihovog kvaliteta življenja.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 31
Pregleda: 3981
Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.