• Pregleda: 4850

Sprečen pokušaj krijumčarenja zubarske opreme

Na graničnom prelazu "Kelebija", carinici su zaplenili gotovo 15.000 komada različite zubarske opreme, čija će vrednost naknadno biti utvrđena.
Sprečen pokušaj krijumčarenja zubarske opreme

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao autobus, koji saobraća na redovnoj liniji Cirih-Ćuprija. Prilikom susreta sa carinicima, putnici i vozači su rekli da nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga.

Međutim, prilikom detaljne kontrole ispostavilo se da se u prtljažnom prostoru nalazi i nekoliko kartonskih kutija punih neprijavljene zubarske opreme. Mada se na njima nalazilo ime primaoca iz Beograda, kao vlasnik se javio 28-godišnji nezaposleni ekolog iz okoline Brusa.

Među stomatološkom opremom, najviše je bilo različitih zubarskih borera i nešto manje bruseva za protetiku i porcelanske zube, čija će vrednost zbog specifičnosti robe biti naknadno utvrđena.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
avet Odgovori
Pa nije to neka droga, pa da bude toliko šteta što se unosi u zemlju.
Sad ćemo imati puno više krezubih ljudi u Srbiji, a oni koji imaju para za popravku zuba, će morati puno više para da izdvoje za popravku zuba, pošto će ovo sve zapleniti.
Pitam se, pitam se, gde će završiti zaplenjena roba.
Kada će biti licitacija za keramičke zube????
Stvarno sve živo radimo sami protiv sebe.
X Odgovori
Ne razumem...zasto svercuju kad je zdravsto u Srbiji besplatno, zar ne? Zasto bi neko isao privatno kod lekara kad u zdravstvenim centrima sve je besplatno?
Vergeltung
Pa baš zato... jer je besplatno. A koliko platiš, toliko i dobiješ :D
istina Odgovori
Zdravstvo jeste besplatno ali nema para jer niko ne plaća porez i svi švercuju
SUBOTICANIN LJUTI Odgovori
A zasto se u drzavi krezubih i bezubih UOPSTE PLACA BILO KAKVA CARINA NA OVU OPREMU ?

kakvo licemerje
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.