Komentara: 0
Pregleda: 4924

Sportski rezultati ovog vikenda

21.10.2012. u 19:29h
Izvor: RTV Yueco
Sportski rezultati ovog vikenda

Prva pobeda odbojkaša Spartaka u Super ligi

Odbojkaši Spartaka u prvom meču posle povratka u elitu na domaćem terenu ostvarili su prvu pobedu protiv ekipe Železničara iz Beograda rezultatom 3:1. Subotičani su se osvetili timu koji ih je sprečio da igraju u super ligi pre dve godine posle plej-auta.Početak utakmice nagoveštavao je sasvim drugačiji ishod.

Žestoka borba vodila se u prvom setu, ali uglavnom je domaćin imao minimalnu prednost, sve do završnice .Ipak, iskusni tim Železničara znao je da u presudnim momentima kazni greške Subotičana i da preokrene i set završi u svoju korist 28:26.

Nisu se uplašili izabranici Gorana Ilića, već su zaigrali bolje u nastavku meča. U igru su ušli Crnjanski i Stojković, Medić je igrao takođe sjajno, pa je Spartak ponovo imao identičnu prednost u završnici drugog seta (21:19). Ovoga puta domaći nisu ponovili greške, dozvolili su Beograđanima da do kraja ovog perioda osvoje samo još jedan poen.

I u naredna dva seta bilo je prilično uzbudljivo, ali je uglavnom prednost imao domaćin. Spartak je ipak lakše dobio treći set, dok je u četvrtom imao dosta problema u završnici. Ipak, Subotičani su uspeli da privedu meč kraju, načine potpuni preokret i osvoje sva tri boda.

Sportski rezultati ovog vikenda


Sportski rezultati ovog vikenda

Pet od pet rukometaša Spartak Vojputa

Rukometaši Spartak Vojputa zabeležili su i svoj peti trijumf u pet utakmica.Sinoć u Titelu protiv istoimene ekipe, subotički rukometaši savladali su domaćina rezultatom 32:25 i učvrstili lidersku poziciju.

U sledećem kolu rukometaši Spartak Vojputa gostuju u Futogu ekipi Metalca.


Sportski rezultati ovog vikenda

Smederevo - Spartak Zlatibor voda 0:2 (0:1)

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode nastavili su sa dobrim rezultatima od dolaska nvog šefa struke Petra Kurćubića. Nakon pobede nad Crvenim Zvezdom u prošlom kolu, Subotičani su danas ostvarili prvu pobedu na gostujućem terenu pošto su pobedili Smederevo sa 2:0.

Poveo je Spartak Zlatibor voda već u drugoj minuti kada je Puškarić prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor i sa ivice šesnaesterca uputio oštar i precizan šut koji je završio iza leđa golmana Smedereva. Dva minuta kasnije domaći su imali priliku kada je Đorđević uputio dobar centaršut ka Momiću koji sa nekoliko metara gađa preko gola.
Oprobao je svoj šut Živković u 22. minutu ali nije bilo veće opasnosti po gol Aleksića pošto je lopta fijuknula preko gola. Uzvratili su Subotičani novim napadima. U 27. minutu Šarac je napravio dobar prodor ka golu Smedereva, kada se približio zoni šuta na oko 20 metara od gola neko od domaćih ga je nepropisno zaustavio tako da je sudija Grujić dosudio slobodan udarac, koji je izveo Despotović pogodivši živi zid.

U nastavku susreta prvu ozbiljniju priliku imalo je Smederevo u 51. minutu, kada je Živković prošao po levoj strani ubacio loptu pred gol Aleksića koji je siguran i rutinski hvata loptu. Dva minuta kasnije odličan kontranapad Spartak Zlatibor vode potekao je od Kovačevićča koji je presekao napad domaćih uposlio kapitena Torbicu koji pronalazi u šesnaestercu Novakovića koji gađa pored gola. Smederevo najbolju priliku propušta u 70. minutu kada je Vukašinović šutirao uz stativu, ali danas veoma siguran Aleksić odličnom i brzom intervencijom otklanja opasnost. Šok za domaće navijače desio se u 82. minutu iz akcije Subotičana koja je krenula sa leve strane kada je Despotović uputio loptu na drugu stativu gde se nalazio Milivojev. U trci između Milivojeva i Radovanovića, brži je bio igrač Smedereva koji na žalost svoje ekipe loptu šalje u svoju mrežu za 0:2. Nakon drugog gola Spartak Zlatibor vode raspala se igra domaćih koji su bili svesni da više ne mogu izbeći poraz.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4924
Povezane teme

spartak zlatibor voda

odbojkaški klub spartak

spartak vojput

sportski rezultati

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.