Komentara: 1
Pregleda: 4128

Sportski dan Ekonomskog fakulteta

11.03.2013. u 22:38h
U nedelju, 10. Marta 2013. godine u fiskulturnoj sali Tehničke škole ‘‘Ivan Sarić‘‘ održan je sportski dan Ekonomskog fakulteta u Subotici.
Sportski dan Ekonomskog fakulteta

Sportski dan je manifestacija koja se tradicionalno obeležava svake godine na nivou Ekonomskog fakulteta, te obuhvata učešće sportista prvenstveno iz Subotice i Novog Sada, a teži se ka tome da od sledeće godine budu uključeni i studenti sa odeljenja u Bujanovcu, kako bi se poboljšala, odnosno podigla svest o multikulturalnosti i funkcionisanju u multietničkoj sredini.

Cilj jučerašnjeg dana bio je promocija sportskog i takmičarskog duha studenata Ekonomskog fakulteta, sportsko druženje, kao i zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena na terenu i van njega. Sportovi u kojima su se studenti nadmetali bili su Odbojka, Rukomet, Košarka i Fudbal.

Takođe, u sklopu ove manifestacije bila je organizovana i nagradna igra za publiku, gde su se izvlačila dva besplatna putovanja na Ekonomijadu 2013 koja će biti održana u Ulcinju (Crna Gora).

Posle završetka sportskih aktivnosti druženje je nastavljeno na žurci zajedno sa gostima iz Novog Sada.

Ovom prilikom Studentski parlament i Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta(SOEF) želi da se zahvali svim osobama koji su na direktan i indirektan način pomogli da se ova manifestacija uspešno i na visokom nivou realizuje.

Fotografije možete videti u  albumima:

Sportski dan Ekonomskog fakulteta

Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta Sportski dan Ekonomskog fakulteta
Pogledaj ostale fotografije

Žurka Ekonomskog fakulteta

Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta Žurka Ekonomskog fakulteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 4128
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.