Komentara: 4
Pregleda: 2401

Sportska dešavanja za vikend

13.10.2017. u 18:10h
Izvor: Subotica.com
U narednih nekoliko dana subotički sportski kolektivi imaće brojne izazove, ali većina će gostovati, tako da ljubitelji sporta u Subotici će biti u prilici da gledaju samo rukomet, žensku košarku i žensku odbojku.
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

Spartak Ždrepčeva krv u okviru 13. kola Super lige gostuje u Beogradu ekipi Rada. Tim Aleksandra Veselinovića osokoljen dosadašnjim rezultatima veruje u novi trijumf. Meć se igra u subotu od 17 časova. Više o najavi meča u povezanoj vesti.

Fudbaleri Bačke 1901 još uvek nisu osetili slast pobede u novoj sezoni, a nova nada da se to promeni može da bude duel sa Mladosti u Bačkom Jarku koji je na programu u subotu od 15 časova. Ekipa Slobodana Kustudića je na startu prvenstva remizirala sa Bratstvom, nanizala šest poraza, a u poslednjem kolu kući odigrala 2:2. Sa druge strane Mladost ima samo dva poraza, koja su došla na startu sezone, a od tada igraju vrlo stabilno.

KOŠARKA

Muška ekipa na premijeri sezone gostuje neugodnoj ekipi OKK Beograd u srpskoj prestonici. Ekipu Nenada Čanka očekuje nimalo lako gostovanje, pogotovo uzimajući u obzir na zdravstveni bilans igračkog kadra, ali i breme prve takmićarske utakmice posle pripremnog perioda. Više o gostovanju u Beogradu pročitajte u povetanoj vesti.

Košarkašice Spartaka u utakmici 2. kola Prve lige dočekuju ekipu Vršca. I ova utakmica itekako će biti veliki izazov za "golubice", koje su na startu sezone u bukvalno u poslednjoj sekundi osvojile bodove na gostovanju u Kragujevcu. Meč se igra u ponedeljak, 16. oktobra, od 17 časova u Hali sportova. Ulaz je besplatan.

RUKOMET

Na krilima ubedljive pobede protiv Šamota, u meču odigranom u sredu u Subotici, ekipa Slaviše Lakovića već u subotu očekuje novi superligaški duel, takođe u Subotici, protiv Obilića, ekipe koja je kao i Spartak, tek pre par dana okusila slast pobede i sigurno da dolaze na sever Bačke sa planom da takav niz nastave. Meč između Spartaka i Obilića igra se u subotu od 19 časova, a ulaz je, kao i inače za sve mečeve subotičkih klubova u subotičkoj Hali sportova, besplatan.

ODBOJKA

Posle duže pauze, danas (petak) će početi i nova prvenstvena sezona u Super ligi za odbojkašice. Mladi tim Spartaka već u 1. kolu, igraće protiv Vizure, koja je, trenutno, najjača i rezultatski najsupešnija ženska odbojkaška ekipa u Srbiji. Početak meča je u 19 časova.

Prvenstvene obaveze ovog vikenda počinju i za mušku ekipu Spartaka. Ekipa Igora Žakića gostuje u Novom Sadu gde će na premijeri superligaške sezone odmeriti snage sa Vojvodinom. Posle četvorogodišnje pauze "golubovi" su u elitnom rangu i odmah se sastaju sa višestrukim šampionom Srbije i jednim od najvećih imena u srpskoj odbojci. Subotičani u novoj sezoni nastupaju u nešto izmenjenom sastavu, ali cilj kluba se ne menja, a to je pre svega opstanak u društvu najboljih, zatim sredina tabele, pa ako se ukaže prilika i za nešto više. Meč se igra u nedelju od 18 časova.

RVANJE

Derbi meč 3. kola Prve lige Srbije između Spartaka i Partizana, koji je prvobitno trebao da se održi u subotu, u Hali sportova, zbog bolesti nekolicine subotičkih klasičara, je odložen. Za sada nije poznato kada će se taj duel održati, ali najverovatnije će to biti utorak ili sreda naredne sedmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2401

Povezane vesti

Povezane teme

fudbal

odbojka

rvanje

rukomet

košarka

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

sportske aktivnosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.