Komentara: 2
Pregleda: 3837

Fudbal: Spartak gostuje na Banjici, Šormaz potpisao profesionalni ugovor

13.10.2017. u 19:10h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u okviru 13. kola Super lige gostuje u Beogradu ekipi Rada. Tim Aleksandra Veselinovića osokoljen dosadašnjim rezultatima veruje u novi trijumf.
Fudbal: Spartak gostuje na Banjici, Šormaz potpisao profesionalni ugovor

Nakon prvenstvene pauze, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi  gostuju u  Beogradu, gde će snage odmeriti sa ekipom Rada koja se nalazi u nezavidnoj situaciji. Plavi golubovi žele da nastave uspešan niz i veruju da će uspeti u tome.

- Pred nama je teška utakmica jer se naš naredni protivnik nalazi u nezavidnoj situaciji, međutim poznavajući ih to je tim koji zna da se „vadi“ i siguran sam da će protiv nas pokušati da dođe do pobede. Rad je kvalitetna ekipa spojena od mladosti i iskustva, ali uz dužno poštovanje, mi želimo da nastavimo svoj kontinuitet dobrih rezultata i verujem da ćemo uspeti u tome  - kaže Vladimir Gaćinović, saradnik šefa struke Spartaka.

ŠORMAZ POTPISAO PROFESIONALNI UGOVOR - član omladinske ekipe Spartaka, Stefan Šormaz, potpisao je profesionalni ugovor sa subotičkim superligašem. Mladi napadač ponikao je u  Spartakovoj školi, prošao sve selekcije i stigao do prvog tima. - Prošao sam sve selekcije Omladinske škole i dočekao dan o kome sam uvek maštao, da potpišem ugovor i zaigram za Spartak kao profesionalac. Zahvaljujem se svim trenerima koji su me do sada trenirali i mojim saigračima jer bez njih ne bi uspeo da ostvarim sveo ovo. Posebno se zahvaljujem upravi i stručnom štabu prvo tima na ukazanoj prilici. Potrudiću se da opravdam poverenje – rekao je Šormaz.

Miloš Ostojić golman subotičkog superligaša jasan je pred meč na Banjici.

- Svesni smo šta je pred nama, protivnika poštujemo, ali verujemo u sebe i idemo na pobedu - zaključuje Ostojić

Novo kolo Superlige dolazi posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija. Subotičani su posle 12 odigranih kola zauzimaju poziciju broj 5, sa šest pobeda, četiri nerešenih susreta i jednim porazom. Lider prvenstva je i dalje Crvena zvezda koja ima 3 boda više od Vojvodine, uz utakmicu manje.

Sa druge strane Rad ima samo dve pobede i čak 8 poraza i kako stvari stoje grčevito će se boriti za opstanak.

Tabela posle 12 odigranih kola:

Fudbal: Spartak gostuje na Banjici, Šormaz potpisao profesionalni ugovor

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3837

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.