Komentara: 0
Pregleda: 1399

Rukomet: Spartak dočekuje Obilić

13.10.2017. u 19:57h
Izvor: Subotica.com
U četvrtom kolu Super rukometne lige Srbije Spartak u samo tri dana dočekuje u Subotici. Naredni protivnik je Obilić, a meč se igra u subotu.
Rukomet: Spartak dočekuje Obilić

Na krilima ubedljive pobede protiv Šamota, u meču odigranom u sredu u Subotici, ekipa Slaviše Lakovića već u subotu očekuje novi superligaški duel, takođe u Subotici, protiv Obilića, ekipe koja je kao i Spartak, tek pre par dana okusila slast pobede i sigurno da dolaze na sever Bačke sa planom da takav niz nastave.

Meč između Spartaka i Obilića igra se u subotu od 19 časova, a ulaz je, kao i inače za sve mečeve subotičkih klubova u subotičkoj Hali sportova, besplatan.

Posle tri odigrana kola Spartak Vojput zauzima šesto mesto na lestvici SRLS, sa jednom pobedom, porazom i remijem. Jedina ekila koja dosada nije kiksnula, je ekipa Crvene zvezde, koje je svojim uvodim mečevima još jednom najavila da je jedan od najozbiljnijih pretendenata na šampionsku titulu.

Rukomet: Spartak dočekuje Obilić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1399

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.