Komentara: 0
Pregleda: 2069

Sportska dešavanja za vikend

12.05.2017. u 10:52h > 16:39
Izvor: Subotica.com
Od sportskih dešavanja koja će se ovog vikenda odigrati u našem gradu tu su fudbal i rukomet, odnosno nastupi Bačke 1901 i Spartak Vojputa, susreti koji se igraju u subotu.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Ovog vikenda na programu su mečevi plejaut i plejof grupa u Superligi. Posle remija u Subotici protiv Rada fudbalere Spartaka u subotu očekuje gostovanje lideru grupe za opstanak, ekipi Čukaričkog. Meč se igra od 19 časova.

FK "Bačka 1901" većim delom sezone levitira oko sredine tabele vojvođanske zone Srpske lige. Subotički crveno-beli su do prošlog kola imali su sedam mečeva bez poraza, a posle gostovanaj Radničkom i poraza od 3:0, mlada ekipa Slobodana Kustudića pokušaće već protiv TSC iz Bačke Topole da se vrati na pobednički put. Meč 26. kola između Bačke i TSC igra se u subotu od 16,30 časova na Stadionu kraj somborske kapije, a ulaz je besplatan.

Pobedom nad Crvenom zvezdom fudbalerke Spartaka i matematički su obezbedile titulu šampiona Srbije. "Golubice" do kraja plejofa odigraće još tri meča, protiv Mašinca i Crvene zvezde na strani, i protiv Sloge na svom stadionu. Naredni susret u plejofu Subotičanke igraju u nedelju protiv Mašinca (16,30h).

Rukomet

Rukometaši Spartaka bore se za treće mesto na kraju plejofa Superlige, a naredna prepreka na tom putu je Crvena zvezda koju će "putari" ugostiti u subotu od 19 časova. U prvom ovosezonskom duelu Beograđani su nas svom savladali Subotičane sa 27:23, usledio je revanš Subotičana pred svojim navijačima rezultatom 29:26, da bi crveno-beli u prvom kolu trke za šampiona Srbije iznenađujuće lako u Beogradu savladali ekipu Slaviše Lakovića rezultataom 32:18 i za očekivati je da će "putari" dati sve od sebe da se "osvete" za taj neugodan poraz. Plejof je na pola puta, Vojvodina trenutno ima 25 bodova, druga je Crvena zvezda sa 19, treći Dinamo sa 15, dok Spartak ima 14 bodova.

Boks

U okviru 4. kola Regionalne bokserske lige Spartak-Vojvodina u nedelju od 18 časova boksuje meč protiv Sesveta. U pitanju je derbi dve ekipe koje su u dosadašnjem delu takmičenja bez poraza. U  narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Loznice.

Treking liga

Četrnaestog maja u našem gradu, po četvrti put, organizuje se kolo treking lige. Ove godine je kolo uvršteno u kalendar Treking lige Srbije i na taj način odato je priznanje Planinarskom klubu "Spartak" za rezultate u prethodne tri godine. U klubu smatraju da je to velika obaveza i odgovornost da ove godine bude organizovano i realizovano još bolje. Više informacija u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2069

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

rukometni klub spartak

rukomet

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

sportski pregled

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

ženski fudbal

rukometna superliga srbije

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.