Komentara: 0
Pregleda: 3335

Sportska dešavanja za vikend

24.03.2017. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji sporta u Subotici ovog vikenda biće u prilici da pogledaju muški i ženski fudbal, rvanje seniora, a nedelja će biti dan kada će se u Hali sportova okupiti veliki broj karatista iz više od deset evropskih saveza koji će nastupiti na 18. izdanju Super ENPI Kupa.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Superligaši su na dvonedeljnoj pauzi zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za SP u Rusiji. Sa druge strane srpskoligaši igraju 18. kolo, a Bačka 1901 u subotu od 15 časova dočekuje ekipu Cementa. Posle duže takmičarske pauze fudbalerke Spartaka nastavljaju Superligu i odbranu duple krune. Prvi takmičarski meč na svom terenu u 2017. godini "golubice" igraju protiv Mašinca u subotu od 14 časova.

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u okviru Gradske fudbalske lige. Na redu je 12. kolo u kojem se u nedelju od 16,30 časova sastaju Bratstvo - Đurđin, Udarnik - Žednik, Lokomotiva - Bikovo, Hajduk - Palić, Mala Bosna - Elektrovojvodina, Slobodna je ekipa Solida.

U 21. kolu Područne fudbalske lige sastaju se, u subotu, 25. marta, od 15,30 časova: Radnički 1905 - Preporod, Proleter (RS) - Proleter (Nj), Obilić - Vinogradar, a a dan kasnije od 16,30 časova: Senta - Njegoš, Bajša - Krivaja, Napredak - Eđ šeg, Jadran (S) - Panonija IMT, Jadran (F) - Čantavir. Slobodna je ekipa  Sutjeske.

Košarka

Košarkaši Spartaka ove subote gostuju u Nišu, izlaze na megdan Konstantinu. Do kraja prvoligaškog dela ostalo je da se odigra još 5 kola, a posle Niša Spartak dočekuje Borac i Napredak, dok je gost OKK Beogradu i Mladosti koja je praktično jedina ekipa koja može da ugrozi Spartakov plasman u Superligu. Subotičani su već duže vreme četvrti, imaju pobedu više od ekipe Mladosti i nadamo se da će njihov naredni duel definitivno prelomiti ovaj prvi deo takmičenja i odvesti "golubove" u ligu sa Crvenom zvezdom, Partizanom, FMP-om i Megaleksom. Meč u Nišu igra se u subotu od 19,30 časova.

Odbojka

Odbojkaški Prve lige igraju mečeve 19. kola, a Subotičani će u subotu od 16,30 časova igrati u Starčevu protiv četvoroplasiranog Borca. Ekipu Igora Žakića očekuju još četiri kola, drže sigurnu drugu poziciju i u foto finišu su sa Mladim radnikom koji je u poslednjem kolu neočekivano "posrnuo" i zamalo izgubio meč protiv Železničara  na svom terenu (3:2) što je svakako dobra vest za Subotičane koji su sada u pozitivnom bilansu gledajući broj setova.

Rukomet

U poslednjem kolu ligaškog dela Superlige rukometaši Spartak Vojputa u subotu od 20 časova u Beogradu igraju protiv Partizana. "Putari" su još pre nekoliko kola obezbedili plejof, trenutno su treći na tabeli.

Rvanje

Rvački klub "Spartak" u subotu će biti domaćin Regionalnog seniorskog prvenstva Srbije, na kojem neće nastupiti naši najbolji reprezentativci koji se i dalje nalaze u Mađarskoj na pripremama za šampionat Starog kontinenta, koji će se od 2. do 7. maja, održati u Novom Sadu. Turir počinje u 10,30 časova u Hali sportova.

XVIII SUPER ENPI KUP

U nedelju 26. marta u Hali sportova u Subotici održava se 18. izdanje Super Enpi Kupa. Po navodima organizatora učešće su do sada potvrdile ekipe iz Bugarske, Slovačke, Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Poljske, Federacije BiH, Republike Srpske, Rumunije, Nemačke i naravno ekipe iz Srbije. Domaćin međunarodnog karate turnira je KK "Enpi" iz Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3335
Povezane teme

sportski pregled

sportska nedelja

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.