Komentara: 6
Pregleda: 3906

Spartak ZV omogućio Zvezdi dug na rate

11.01.2013. u 15:24h
Kako saznajemo FK "Spartak Zlatibor voda" dogovorio je reprogramiranje duga koji beogradska Crvena zvezda ima prema njemu, te će tako dug od preko 17 miliona dinara biti isplaćen u 7 jednakih mesečnih rata.
Spartak ZV omogućio Zvezdi dug na rate

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" je prekjuče zvanično počeo pripreme za nastavak sezone, a isto je počela i većina drugih timova  Jelen superlige.

Fudbalskoj javnosti je poznato da je fudbal jedna od grana društva koja funkcioniše u velikim finansijskim i organizacionim problemima pa tako većina klubova ili preživljava vrlo skromno ili se zadužuje kako bi doveli neka pojačanja, unapredili radnu infrastrukturu i obezbedili optimalne uslove za treniranje.

FK "Spartak Zlatibor voda" koji je i sam u nezavidnoj poziciji je kako saznajemo omogućio plaćanje duga beogradskoj Crvenoj zvezdi u iznosu od 17.245.382 dinara na 7 jednakih mesečnih rata od kojih prva treba da "legne" već krajem januara.

Ovaj dug odnosno potraživanje je nastalo usled transfera bivšeg fudbalera Marka Mirića pre nepunih godinu dana. Ovaj fudbaler se nije naigrao u Crvenoj zvezdi, ali to ništa ne menja situaciju - dug stoji. Crvena zvezda je imala ugovornu obavezu da do određenog roka isplati FK "Spartak Zlatibor voda" za obeštećenje, a pošto se to nije desilo subotički klub je sredinom decembra pustio menicu na jedan od poslovnih računa beogradskog kluba i time ga praktično blokirao da raspolaže sredstvima na istom, što dalje onemugućava ovaj klub da namiruje druga potraživanja, kojih kako je poznato ima u više(evro)milionskim ciframa.

Povlačenjem menice odnosno reprogramiranjem duga FK "Spartak Zv" je značajno pomogao Crvenoj zvezdi pošto je beograđanima sa novom Upravom vrlo bitno da se pre svega finansijski konsoliduju i da spremni, u svakom smislu, dočekaju nastavak sezone, isto kao što to želi i subotički Spartak.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3906

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.