Komentara: 1
Pregleda: 4239
Foto

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode počeli pripreme za nastavak sezone

09.01.2013. u 16:29h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode danas na Gradskom stadionu počeli su pripreme za prolećni deo sezone.Šef stručnog štaba Petar Kurćubić na raspolaganju ima 25 igrača, a igračkom kadru su priključeni i neki igrači iz FK "Palić" koji je od nedavno filijala subotičkog superligaša.
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode počeli pripreme za nastavak sezone

Stručni štab dobio je pojačanje u vidu trenera golmana, a taj posao će od sada obavljati Stevan Knežević, koji je nakada sarađivao sa sadašnjim trenerom FK Spatak Zlatibor vode Petrom Kurćubićem.

Subotički superligaš pripreme će u Subotici obaviti do 31 januara, a nastavak priprema će se obaviti u Budvi koje će trajati do 14 februara.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode do početka prolećnog dela prvenstva odigraće i par kontrolnih utakmica, a za sada su sigurne utakmice protiv Debrecena u Mađarskoj, Proletera iz Novog sada i Kapošvara iz Mađarske na Gradskom stadionu. Na pripremama u Budvi u planu je da subotički superligaš odigra još šest kontrolnih utakmica.

Prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva Jelen Super lige fudbaleri Spartak Zlatibor vode igraju na domaćem terenu protiv ekipe Slobode Point.

Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone Fudbaleri Spartak Zlatibor vode: početak priprema za nastavak sezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4239

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

pripreme fudbalskog kluba spartak

pripreme spartak zlatibor voda

petar kurćubić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.