Komentara: 3
Pregleda: 7642

Spartak Zlatibor voda renovirao tim

02.08.2009. u 20:13h
Spartak Zlatibor voda renovirao tim

Novi član Superlige Srbije predstavio devet pojačanja za nastupajuću sezonu. Najiskusniji među pridošlicama Vidak Bratić, dojučerašnji igrač OFK Beograda.

U cilju što boljeg plasmana u elitnom društvu u Subotici su odlučili da renoviraju ekipu, pa je tako u Spartak Zlatibor vodu pristiglo čak devet novih igrača.

Dres popularnih ''golubova'' naredne sezone će nositi Vidak Bratić, Darko Puškarić, Marko Mirić, Zoran Pešić, Asmir Misini, Lazar Veselinović, Slobodan Simović, Milan Jovanić i Miloš Milinović.

Pridošlice se već neko vreme nalaze na raspolaganju treneru Spartaka Zoranu Milinkoviću, a najiskusniji među nima svakako je tridesetrogodišnji Vidak Bratić, bivši igrač OFK Beograda.

"Zadovoljstvo mi je da igram Subotici gde sam i rođen. Spartak je odavno trebalo da bude superligaš i sada kada je to postigao potrudićemo se da ostavimo dobar utaisak u eliti", kazao je Bratić koji je igrao i za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Paok, Dinamo iz Moskve i još neke klubove.

 

Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7642
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.