Komentara: 1
Pregleda: 1541

Spartak protiv Vršca želi drugu pobedu u Superligi

11.05.2017. u 15:30h
Izvor: TV Subotica
Karavan košarkaške Mozzart Superlige polako se približava polovini takmičenja. U okviru 7. kola košarkaše Spartaka očekuje gostovanje ekipi Vršca, koja jedina do sada nije osetila slast pobede.
Spartak protiv Vršca želi drugu pobedu u Superligi

Plavi golubovi nakon tri utakmice u nizu sa ABA ligašima, sutra će odmeriti snage sa dobro poznatom ekipom iz KLS-a koju su savladali pred svojim navijačima, ali im je nažalost prethodno gostovanje u Vršcu ostalo u lošem sećanju zbog poraza 101:74.

Spartak će i u ovom kolu biti lišen usluga Kesara i Lučića, dok su od ranije sezonu zbog povreda završili Hristov i Laketa. Uprkos svemu, trener Jončevski želi da od svojih igrača izvuče maksimum u sutrašnjem duelu i da napravi dobar rezultat.

- Ako uspemo da sprovedemo sve što pripremamo ovih par dana za Vršac, mislim da ćemo utakmicu uvesti u neizvestan finiš, i da možemo iznenaditi našeg sutrašnjeg protivnika. - objašnjava Aleksandar Jončevski, trener KK "Spartak"

Jak tempo i "kraća klupa", odražavaju se i na umor i na formu igrača. Uprkos svemu, košarkaši Spartaka i dalje su željni pobeda i dokazivanja u društvu najboljih.

- Ovu utakmicu idemo nezgodnom Vršcu, koja je imala težak raspored, ali uprkos tome, izuzetno su agresivni i ozbiljno pristupaju meču. Mi ćemo probati sve što je u našoj moći, da ih iznenadimo, jer oni su ekipa iz KLS-a ali opet mi imamo veliki respekt prema njima. - istakao je Stefan Fekete, prvotimac Spartaka

Utakmica između Vršca i Spartaka na programu je sutra od 18 časova u dvorani Milenijum.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1541

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

aleksandar jončevski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.