Komentara: 8
Pregleda: 4082

Spartak na Crvenu zvezdu u subotu i nedelju

30.09.2015. u 12:17h > 01.10.2015. u 20:51h
Izvor: Subotica.com
Za vikend fudbaleri i fudbalerke Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu. Meč muške ekipe igra se u subotu od 15 časova, dok dame igraju sutradan od 11 časova, takođe na Gradskom stadionu.
Spartak na Crvenu zvezdu u subotu i nedelju

Posle neubedljive igre protiv OFK Beograda i glasina koje su se pojavile nakon tog meča, plavo beli iz Subotice će morati ozbiljno da se dokažu pred domaćom publikom i pokažu da imaju veće ambicije i da žele da se nadigravaju sa velikim rivalom, liderom prvenstva, beogradskom Crvenom zvezdom.

Trener ekipe Stevan Mojsilović najavio je da će protiv Crvene zvezde nastupiti sa najjačim sastavom koji ima na raspolaganju, a koji će to konkretno biti, odnosno ko konkretno konkuriše za startnih 11 saznaćemo u petak nakon konferencije za novinare.

Karte će se prodavati od petka (od 11 do 17 časova) u prostorijama Kluba (Park Ferenca Rajhla), dok će se u subotu od 12 časova prodavati na Gradskom stadionu. Cene karata za ovaj meč će biti - za zapad 400 din, istok 350 din, jug 350 din i sever 200 din. U prodaji će biti i dečije ulaznice (za decu do 14 godina, u pratnji roditelja) za istok i zapad, po ceni od 100 dinara.

S obzirom da se radi o utakmici povišenog rizika biće pojačano prisustvo pripadnika policijskih snaga. Mole se svi učesnici ovog sportskog dešavanja da primereno i sportski navijaju za svoje timove.

Meč između FK "Spartak" i FK "Crvena zvezda" igraće se u subotu od 15 časova, a kapije će biti otvorene tri časa ranije. Preporučuje se posetiocima da dođu blagovremeno na stadion, kao i da ukoliko je to moguće do stadiona dođu javnim prevozom ili parkriaju dalje od stadiona kako bi se izbegle gužve.

U nedelju plavo bele dočekuju crveno bele

Dan kasnije, na istom mestu ali u prepodnevnom terminu, na travnatu podlogu Gradskog stadiona istrčaće fudbalerke Spartaka i LASK Crvene zvezde. Taj meč se igra u nedelju od 11 časova, a ulaz je besplatan. Biće ovo prilika da "golubice" ostvare važnu pobedu pred meč šesnaestine finala Lige šampiona koji je na programu naredne srede.

Za vikend se očekuje lepo i sunčano vreme, temperatura i do 26 stepeni, pa će biti idealna prilika da Subotičani dođu na Gradski stadion i podrže ekipe koje su im draže srcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4082

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

ženski fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.