• Pregleda: 2132

Socijaldemokrate na Trgu u Subotici

Socijaldemokrate na Trgu u Subotici

Juče je na Trgu u Subotici održana promocija SDP-a.

Promociji je prisustvovao novoizabrani predsednik pokrajinskog odbora ove stranke Zdravko Jelašić, kao i mnogobroni članovi i simpatizeri stanke.

Subotica je prvi grad gde će ova stranka izaći na neke od izbora, a reč je o izborima u mesnim zajednicama. U gradskom odboru kažu da su zadovoljni prikupljenim potpisima, kao i aktivnošću članova, koji su se pre 8 meseci sakupili pod idejom socijaldemokratije.

Kada je reč o odnosu sa drugim strankama, u SDP-u kažu da je sasvim korektan, ali da bez obzira na to neće ulaziti ni u kakve predizborne koalicije.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
Grinder Odgovori
Socijal-demokrate a funkcioneri im buržoazija.
Mesne odbore formirali na priču "uđi u stranku, biće poslova" a za odbornike uzeli lokalne lopuže i prišipetlje koje samo gledaju gde mogu da se uvale pa da odatle podžapaju šta god se pokrasti može.
Koga vi bre lažete?

Svi u sindikat!
http://inicijativa.org/
cika crny Odgovori
admin je Korumpiran dogovorno tvrdim
miki Odgovori
@ Grinder
Prijatelju, ili si neobavesten, ili zlonameran. Odbornika nema, jer je stranka vanparlamentarna, obecavalo se nije nista, bar ne na nivou GO, za pojedince ne mogu da garantujem. Neke druge partije sve sto su postigle, postigle su tako sto su obecavale i zaposljavale ljude po javnim preduzecima, opstinskim upravama, i sl. Iskreno se nadam da kod SDPS-a to nece biti slucaj, jer je ljude (ukljucujuci i mene) okupila jedna druga ideja. U svakom slucaju, izadji na izbore, daj svoj glas onome za koga smatras da ce najbolje zastupati tvoje stavove, i neka najbolji(nadam se i najposteniji) pobedi.
Pozdrav
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.