Komentara: 25
Pregleda: 7810

SNS u humanitarnoj akciji

17.02.2014. u 18:27h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Humaniratnom odbojkaškom turniru, otvorenom za sve učesnike, koji je u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba „Subotica“ održan u nedelju, 16. februara u Hali sportova, priključila se i Srpska napredna stranka.
SNS u humanitarnoj akciji

SNS je donirao prehrambene proizvode namenjene deci iz specijalne škole „Žarko Zrenjanin“.

U akciji čiji je moto „naše malo nekome znači mnogo“, pakete sa suhomesnatim proizvodima, slatkišima, trajnim mlekom, marmeladom i drugim proizvodima namenjenim ishrani dece, mladi iz SNS-a poklonili su onima kojima je to preko potrebno, obzirom da osim dece ometene u razvoju ovu školu pohađa i ne mali broj siromašnih đaka, stoji u saopštenja Srpske napredne stranke.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu" Humanitarni odbojaški turnir "Deca za decu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 7810
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.