Komentara: 39
Pregleda: 4525

SNS: Demokrate opet obmanjuju

04.10.2015. u 22:16h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
U nastavku prenosimo Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke.
SNS: Demokrate opet obmanjuju

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici poručuje Demokratskoj stranci da se uozbilje i prestanu da obmanjuju javnost iznošenjem špekulacija i neosnovanih tvrdnji i to samo kako bi pokupili po koji jeftin politički poen.

Demokrate, saopštenjem u kome napadaju gradsku vlast i JP „Subotica - trans“ jer građani dve Mesne zajednice pre neki dan nisu, tobože, bili pravovremeno obavešteni o privremenoj trasi na liniji broj 3, iznošenjem neistina i poluistina očigledno žele da skrenu pažnju sa činjenice da rejting njihove partije naglo opada i da je razotkrivena izmišljena afera „prisluškivanja“ njihovog lidera.

Neargumentovano, na krajnje licemeran način pokušavaju da prikriju istinu da je odlaskom Demokratske stranke u opoziciju prošlo vreme obmanjivanja građana, a u nedostatku tema za kritikovanje bolje je ne oglašavati se, nego to činiti bez ikakvih argumenata.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 39
Pregleda: 4525

Povezana vest

Povezane teme

sns

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.