• Pregleda: 3219

DS nezadovoljan Suboticatransom

Saopštenje Demokratske stranke, Mesnog odbora "Željezničko naselje", prenosimo u celosti.
DS nezadovoljan Suboticatransom

Mesni odbor Demokratske stranke Željezničko naselje izražava nezadovoljstvo odnosom gradske vlasti i JP “Subotica-trans” prema građanima i građankama koji žive na teritoriji mesnih zajednica Željezničko naselje i Makova sedmica.

U četvrtak je velikom broju stanovnika navedenih mesnih zajednica, onemogućena usluga javnog prevoza na liniji br. 3 zato što je privremena trasa autobusa ponovo, po drugi put izmenjena, a o tome putnici nisu bili pravovremeno obavešteni.

Postavljamo sledeća pitanja: zašto je izostalo pravovremeno informisanje korisnika prevoza na ovoj liniji, ko će preuzeti odgovornost vezano za to što zaposleni nisu stigli na vreme na posao, i zbog čega je izostala koordinacija lokalne samouprave i JP “Subotica-trans” i blagovremeno obaveštavanje građana.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)

povezane teme

13
Vesko Odgovori
Predizborna kampanja samo sto nije pocela, slede kritike vlasti. Ako ce mo posteno, ima se sta
kritikovati, kao i za vreme vaseg mandata. Mozda sada i nesto vise, jer su ovi jos gori i od vas.
Marija Odgovori
Ja sam pročitala obaveštenje u sredu da će biti promena sutradan i nisam zakasnila. Znate vi da se tamo rade radovi i da ne možeš toliko unapred da planiraš pomeranja? Ako već nemate drugu temu za kritikovanje onda bolje nemojte. Ne sećam se da ste vi demokrate nekada nešto pohvalile???
bob rock Odgovori
svi smo znali,javili su na vreme...problem je u vasim glavama.A to,sto se nesto i radi u gradu,je vama strano,posto nikada niste pravili nista.Samo price u stilu Y kraka.....
istina Odgovori
A ko je sa vama zadovoljan ?
tetka Odgovori
Teško nama ako nam oni štitie interese. U MZ Železničko naselje ima i mnogo većih problema od ovoga o kojima, na žalost, Mesni odbor DS ne vodi računa tj. u deo tih problema su nas upravo oni uvalili.

Ko je od dotične gospode zakasnio na posao?
safet Odgovori
Duguje sutrans gradjanima mnogo toga jer pljackaju narod najvisim cenama karat izuzetno losim busevima iz srednjeg veka, i uzasnim arogantnim namrgodjenim i diletanskim vozacima...
Smanjite cenu karte na 15 din jer realno vasa usluga toliko vredi. Uzas busevi i osoblje. Ma kakvi 15 din, 10 din treba da kosta karta!
Pa u oslo je jeftinija voznja grackim prevozom...
dosledan Odgovori
Obaveštenje je bilo na sajtu Su-transa i u medijima 30.9.15 tj u sredu. Upravo zbog građana je i drugi put menjana trasa kako ne bi pešačili do polazne stanice. I još jedno pitanje,kome je onemogućen autobuski prevoz linijom 3...??? Onima koji žive u Ljermontovoj,Titusa Dugovića,Milutina Uskokovića i Jovana Mikića gde autobus nikada nije ni išao osim od ponedeljka do srede ili...???
Neša... Odgovori
Partokratija ne kritikuje iz opšteg/javnog interesa nego ličnog. Žuljaju ih tuđe fotelje.
Deda Milojko Odgovori
DS je nezadovoljan Sutransom, a ja sam nezadovoljan DS-om i Sutransom...
stormwatch Odgovori
DS ima pravo u potpunosti.
bisni Odgovori
Jos jedno saopstenje zutih na nivou i argumentovano!!Autogoool.
bekker Odgovori
mogao bi neko iz DS-a da malo bolje objasni sta znaci da nisu bili blagovremeno informisani? bila je vest na radiju, a cini mi se i ovde na subotica.com. gde je trebao Su-Trans po vama da objavi te informacije? da salje svim stanovnicima makove sedmice preporuceno pismo ili??
vvv Odgovori
@ safet Ti Oslo nisi video ni na fotografiji tako da nemoj da se frljaš sa cenama karata u gradskom prevozu. Karta za odraslu osobu u Oslu, u gradskom prevozu, je 30 norveških kruna. Jedna kruna vredi 12 dinara tako da je jedna vožnja 360 dinara. Karta kupljena u pretprodaji u Subotici je 60 dinara a ako baš želiš da je kupiš kod vozača onda je 90 dinara. Tamo grad dotira javni prevoz a parking u Oslu ćeš parking mesto papreno da platiš.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.