Komentara: 8
Pregleda: 6030

Sneg u Subotici - poledica na putevima

25.03.2013. u 22:06h
Izvor: RTV Yueco
Baba Marta pokazala je zube u Subotici u pravom smislu te reči. Sneg, manjeg ili većeg intenziteta, pada od prepodnevnih časova, putari su na terenu, a vozačima se savetuje oprez.
Sneg u Subotici - poledica na putevima

Nakon što su sa dva kamiona posipali puteve solju i abrazivnim sredstvima na nekim od najprometnijih saobraćajnica i kružnim tokovima, ekipe Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” poslale su na teren pred ove vesti osam vozila koja posipaju vangradske puteve jer preti opasnost od stvaranja poledice pošto se temperatura spušta i stvara sloj leda na vlažnim putevima na kojima ima i lapavice.

Što se kompanije “Vojput” tiče, oni su počeli sa intervencijama još sinoć, ali na području Sombora i Apatina, a u ovom trenutku i njihove ekipe posipaju puteve. Zbog najave pada temperature i pojačanog vetra tokom noći, vozačima se savetuje oprez, odnosno poštovanje ograničenja brzine u uslovima snežnih padavina.

Sneg u Subotici - poledica na putevima

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 6030
Povezane teme

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.