Komentara: 67
Pregleda: 7462

Smanjene plate gradskim funkcionerima

25.04.2013. u 14:57h
Gradsko veće Subotice je na svojoj 43. sednici jednoglasno donelo odluku o smanjenju plata gradskih funkcionera, odnosno izabranih i postavljenih lica u Gradskoj kući.
Smanjene plate gradskim funkcionerima

Najznačajnije je smanjenje plate gradonačelnika za oko 20 procenata, dok su plate ostalih funkcionera umanjene u rasponu od 10 do 20 procenata.

- Izražavam zadovoljstvo što smo ovu odluku doneli jednoglasno u Gradskom veću i što smo održali obećanje dato subotičkoj javnosti. Ovom odlukom doprinećemo uštedi u budžetu Grada, a smatram da je solidna i redovna plata u Gradskoj kući i dalje velika privilegija u današnjoj teškoj ekonomskoj situaciji, kaže gradonačelnik Subotice Modest Dulić.

Da podsetimo, predlog za smanjenje plata funkcionera pokrenut je pre nešto više od 2 meseca, a detaljnije možete pročitati na ovom linku: Smanjenje plata zaposlenih u gradskoj upravi.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 67
Pregleda: 7462

Povezane vesti

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Modest Dulić

plate zaposlenih u gradskoj upravi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.