Komentara: 0
Pregleda: 3804

Skup psihologa Srbije

28.05.2009. u 15:14h
Izvor: RTV Yueco
<p>Sinoć je na Paliću svečno otvoren 57. naučno-stručni skup psihologa Srbije. Oko 400 psihologa prisustvuje skupu koji je dobra prilika da se psiholozi upoznaju sa novinama iz ove oblasti i da razmene iskustva. Centralna tema je :"Psihologija u Srbiji - vizija i realnost". Na otvaranju su podeljenje i nagrade za najbolje radove eminentnih psihologa.</p>
Skup psihologa Srbije

Skup se po prvi put održava na Paliću, iako ima dugu tradiciju. To je najznačajnija naučno stručna manifestacija psihologa gde mnogi od njih žele da prikažu svoje radove. Predavanja i okrugli stolovi održavaće se na 3 lokacije, u zološkom vrtu, Maloj gostioni i Eco centru. Jedan od predavača biće i poznati psiholog prof. dr žarko Trebješanin, koji će govoriti na temu mediji i psihologija. Smatra se da se mediji i psiholozi u velikom broju slučajevu ne razumeju.

Pihologija je dinamična nauka koja se brzo razvija. Vrlo brzo stižu nova saznanja i bitno je da idu u korak sa novim saznanjima i da se prate sve novine u svetu, poručuju stručnjaci iz ove oblasti.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3804
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.