Komentara: 1
Pregleda: 2494

SK "Milenium" pobednik Letnjeg turnira u malom fudbalu

04.09.2018. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Pobednik 7. po redu Letnjeg turnira u malom fudbalu, koji je održan na terenu SC "Prvomajska" je ekipa SK "Millenium". Do pobedničkog pehara Milenium je stigao nakon izvođenja penala uz izvanredne odbrane golmana Tonkovića.
SK "Milenium" pobednik Letnjeg turnira u malom fudbalu

Spuštena je zavesa na još jedan Letnji turnir u malom fudbalu koji je održan u organizaciji Sportskog saveza Subotice, uz pokroviteljstvo resora za sport i omladinu Grada Subotice i tehničku podršku JKP "Stadion". Na turniru je učestvovalo 10 ekipa, a dve najbolje su se plasirale u finale SK "Milenium" i Gebi. Slavili su igrači Mileniuma i zasluženo osvojili pobednički pehar i prvu novčanu nagradu.

Nakon borbe po velikom pljusku regularni deo završen je rezultatom 1:1, nakon čega je usledilo izvođenje penala. Gebi je poveo, ali su igrači Mileniuma odmah izjednačili u prvoj seriji. Kladioničari su na golu imali odlično raspoloženog Tonkovića, koji je uspešno odbranio oba penala protivnicima i Milenium je zasluženo osvojio prvo mesto pobedom od 3:2 (1:1)

U duelu za treće mesto uspešniji je bio Prologis i pobedio Bodilyn ekipu sa 7:2.

Po okončanju finalnog meča usledila je dodela pehara, medalja  i priznanja za najbolje pojedince turnira. Za najboljeg igrača proglašen je Zdravko Maravić iz ekipe Gebi, a ujedno je poneo titulu i za prvog strelca turnira. Priznanje za najboljeg golmana pripalo je Dejanu Tonkoviću iz ekipe Milenium.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2494
Povezane teme

teren u prvomajskoj ulici

prvomajska

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.