Komentara: 0
Pregleda: 3303

Sinoć počeo Summer3p festival

20.07.2012. u 15:55h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć je na termalnom bazenu na Paliću otpočeo 10. jubilarni Summer3p festival. Prvo veče sve prisutne zabavljalo je nekoliko DJ-jeva iz zemlje i inostranstva, a zvezda večeri bio je DJ iz Rusije. Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.
Sinoć počeo Summer3p festival

Prvo veče na Summer3p-u obeležila je Deep house muzika, kao i veliki broj posetilaca, koji su prve tople večeri na festivalu, iskoristili priliku da se okupaju u bazenu. Zvezda večeri bio je ruski DJ Gorje Hewik.

Što se tiče prve večeri, organizatori su izuzetno zadovoljni, ali dobar provod tek najavljuju za naredne dane.

I ove godine organizatori skreću pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!,Očistimo jezero Palić,Čuvajmo prirodu i Sačuvajmo Suboticu. Tokom festivala održaće se više radionica, kao što su ekološka, likovna, radionica reciklaže.

Zvanična prezentacija: summer3p.subotica.com

Summer3p

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3303
Povezane teme

summer3p

summer3p festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.