Komentara: 1
Pregleda: 3838

Sinoć otvoren VI Književni festival "Pisci u fokusu"

17.12.2015. u 17:26h
Izvor: Subotica.com
Sinoć, u sredu, 16. decembra, u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije „Danilo Kiš“ otvoren je VI Književni festival „Pisci u fokusu“, koji se od 16. do 18. decembra 2015. godine održava u Subotici.
Sinoć otvoren VI Književni festival "Pisci u fokusu"

Festival su otvorile ispred Gradske uprave Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti Grada Subotice, i ispred Fondacije „Danilo Kiš“ rukovodilac Milanka Kostić.

Prvog dana Festivala posetioci su mogli čuti razgovore sa piscima Vladimirom Pištalom, dobitnikom NIN-ove nagrade za roman „Tesla, portret među maskama“ i Bekimom Sejranovićem, dobitnikom nagrade „Meša Selimović“ za roman „Nigdje, niotkuda“, te pogledati izložbu akademske slikarke Tanje Juričan pod nazivom „Imagineés Master“.

Pokrovitelj Festivala je Grad Subotica, a organizator Fondacija "Danilo Kiš".

Izvor: Subotica.com
VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu" VI Književni festival "Pisci u fokusu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3838

Povezana vest

Povezane teme

festival pisci u fokusu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.