• Pregleda: 4631

Sinoć otvoren Summer3P

Sinoć je na termalnom bazenu na Paliću otpočeo 11. Summer3P festival, u oranizaciji NVO AŠC i Fondacije Danilo Kiš. Iako je bio radni dan, bilo je dovoljno posetilaca, čak i više nego prethodnih godina prvog dana festivala.
Sinoć otvoren Summer3P

Sinoć su nastupila 4 DJ-a, od kojih je prva Tijana Kabić, dok je poslednji nastupio DJ Faktor X u tri sata posle ponoći.

Konačno je i temperatura bila u skladu sa nazivom festivala, za razliku od prethodnih godina, kada su noći bile nešto hladnije. Iako je prva žurka počela tek oko ponoći, posetioci su se čini se dobro zabavljali, kako van tako i u bazenu.

Organizatori su već nakon prve večeri bili zadovoljni kako je prva žurka prošla. I vreme, ali i energija posetilaca bila je sasvim zadovoljavajuća. Žurka se nastavlja večeras kada će nastupiti takođe četiri DJ-ja. S obzirom na to da je vikend, naredna tri dana očekuje se još veća poseta ljubitelja elektronske muzike.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman

povezane teme

1
Stipan Odgovori
Samo napred!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.