Komentara: 0
Pregleda: 6338

Šetnja zdravlja "Slepo kuče i Modrovrana" u subotu

02.09.2016. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Planinarski klub "Spartak" organizuje u subotu još jednu rekreativnu akciju šetanja u prirodi. Ovaj put staza je duga desetak kilometara, pešači se kroz šumoviti i pretežno peščani deo, polazak je sa Makove sedmice u 9 časova, a kraj na Velikom Radanovcu oko 12,30.
Šetnja zdravlja "Slepo kuče i Modrovrana" u subotu

Sutrašnja akcija, tzv šetnja zdravlja nosi naziv "Slepo kuče i Modrovrana". Stručni vodič će biti Oto Sekereš iz JP "Palić-Ludaš" koji će "šetače" pobliže upoznati sa životinjskim i biljnim svetom Subotičke peščare.

Pešačiće se desetak kilometara u laganom tempu sa nekoliko pauza. Završetak akcije planiran je oko 12,30 časova na autobuskoj okretnici Veliki Radanovac, odakle ima autobus za Suboticu.

Mesto polaska je okretnica linije 3 na Makovoj sedmici. Do ove okretnice može se doći autobuskom linijom 3 (polazak sa okretnice Bajski put u 8,30 časova). Polazak na pešačenje je u 9 časova.

Što se tiče trasa pešačenja, predviđeno je da ona bude od Makove sedmice preko Čobanskog krsta, kroz  Radanovačku šumu, pa sve do Velikog Radanovca kao krajnje destinacije.

Šetnja zdravlja "Slepo kuče i Modrovrana" u subotu

U ovoj akciji može da učestvuje bilo ko, bez obzira da li je član Planinarskog kluba "Spartak". Preporuka je da se učesnici slojevito obuku, da obuju obuću (patike) u kojoj će se lagodno kretati, kao i da ponesu sa sobom barem 1 litar pijaće vode.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6338
Povezane teme

šetajmo u prirodi

planinarski klub spartak

šetanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.