Komentara: 16
Pregleda: 5763
Foto

Šešelj: Radikali spremni za izbore

07.10.2015. u 16:15h
Izvor: RTV City
Predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj, juče je posetio Okružni odbor u Subotici. Šešelj je rekao da već 11 meseci obilazi sve okružne i gradske odbore sa ciljem jačanja stranke pred izbore, koji će po njegovom mišljenju biti održani na svim nivoima već u decembru. Predsednik radikala je istakao i da su jedina relevantna opozicija te da imaju sve veću podršku u narodu, kao i da ne odustaju od svog programa i ideologije.
Šešelj: Radikali spremni za izbore

Predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj, juče je posetio Okružni odbor u Subotici.

Šešelj je rekao da već 11 meseci obilazi sve okružne i gradske odbore sa ciljem jačanja stranke pred izbore, koji će po njegovom mišljenju biti održani na svim nivoima već u decembru. Predsednik radikala je istakao i da su jedina relevantna opozicija te da imaju sve veću podršku u narodu, kao i da ne odustaju od svog programa i ideologije.

Glavni adut na predstojećim izborima su kadrovi, koji su već odabrani za lokalni nivo, kao i politički, ekonomski i socijalni program zasnovan na ideologiji od koje radikali ne odstupaju već 20 godina. Srpska radikalna stranka je, podseća Šešelj, izrazito nacionalnog karaktera, ali se zalaže, kako je rekao,  za punu ravnopravnost srpskog naroda sa svim nacionalnim manjinama koje žive u Srbiji.

Kada je u pitanju ekonomska politika, ova stranka zalaže se za oporavak srpske ekonomije i to zaštitom domaće proizvodnje.

Šešelj: Radikali spremni za izbore

Srpska radikalna stranka je vanparlamentarna partija, a kakav će rezultat ostvariti sa programom koji gotovo da nije menjan posledenje dve decenije, pokazaće predstojeći lokalni i pokrajinski, a moguće i vanredni parlamentarni izbori. Očigledno je da stranka, kojoj su mnogi prognozirali odlazak u političku istoriju, pokazuje znake oporavka zahvaljujući povratku svog lidera, Vojislava Šešelja, ali da li će to biti dovoljno za prelazak cenzusa i povratak u političku arenu, najbolje će pokazati političko odmeravanje o kom će konačan sud dati građani.

Izvor: RTV City
Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS) Konferencija za medije dr Vojislava Šešelja (SRS)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 5763
Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

vojislav šešelj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.