Komentara: 5
Pregleda: 8214

"Šeki enterijeri" pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu u Bajmoku

10.07.2017. u 16:11h
Izvor: Subotica.com
Pobednik letnjeg turnira "Bajmok 2017" je ekipa Šeki enterijera koja je u izuzetno uzbudljivom finalu, u fantastičnoj sportskoj atmosferi, savladala Agrarpromet sa 6:4 i time osvojila trofej i novčanu nagradu.
"Šeki enterijeri" pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu u Bajmoku

Peti po redu letnji turnir u malom fudbalu „Bajmok 2017”, u organizaciji FK "Radnički 1905", Mesne zajednice "Bajmok" i gradskog resora za sport i omladinu održan je od 27. juna do 9. jula na terenu SC "Radnički" u Bajmoku.

Poslednjeg dana turnira, u subotu, 9. jula, pred više od 1.000 gledalaca koji su stvorili fantastičnu atmosferu odigrani su mečevi za konačni plasman. U utakmici za treće mesto borile su se ekipe Republika Srpska i Mišićevo Deša komerc, a bolji iz duela je izašao tim Republike Srpske (5:2).

U velikom finalu sastale su se ekipe Agrarpromet i Šeki enterijeri. Posle velike borbe pobedu i plasman na završni turnir u Novom Sadu obezbedila je ekipa Šeki enterijeri (6:4). Između dve utakmice razigravale su se sve selekcije škole fudbala "Radnički 1905".

Zahvaljujući sponzoru SMB gradnja nagradni fond je tokom turnira povećan na 135.000 dinara, dok prvoplasiranu ekipu očekuje i završni turnir Jelen Kupa sa još 15 ekipa pobednika ovog takmičenja. Promoterke Apatinske pivare su za publiku obezbedile prigodne poklone,a na poluvremnu su se gledaoci takmičili u pimplovanju lopte.

Iz organizacije izražavaju nadu da su na ovom, mini jubilarnom, 5. turniru u Bajmoku opravdali očekivanja, a ujedno se i zahvalili svim ekipama na učešću uz želju da se dogodine ponovo prijave.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 8214
Povezane teme

Bajmok

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

radnički 1905 bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.