Komentara: 0
Pregleda: 1842

Sedmi ciklus stipendija Inspira grupe za studente VTŠ-a i Ekonomskog fakulteta iz Subotice

26.10.2023. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
U petak (27. oktobar), u 13h, u prostorijama Inspira grupe održaće se Inspira Start Speed Dating, događaj koji za cilj ima pripremu studenata Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole u Subotici za Inspira Start program stipendija za 2023/2024. godinu.
Sedmi ciklus stipendija Inspira grupe za studente VTŠ-a i Ekonomskog fakulteta iz Subotice

Inspira grupa nastavlja da podržava mlade u našem gradu i sedmu godinu zaredom dodeljuje stipendije studentima treće, četvrte godine ili mastera Ekonomskog fakulteta u Subotici, kao i studentima druge, treće godine ili mastera subotičke Visoke tehničke škole. Stipendija obuhvata novčani iznos od 30.000 dinara mesečno u periodu od godinu dana, praksu u marketing, produkt menadžment ili IT sektoru kompanije, kao i mogućnost zaposlenja.  

 - Pozivamo sve studente Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici koji žele da postanu novi Inspira Start stipendisti da ovog petka svrate kod nas na kafu. Ideja je da u neformalnoj, opuštenoj atmosferi dobiju odgovore na sva pitanja, kako o ovogodišnjem programu stipendija, tako i o razvoju karijernog puta u Inspira grupi. Sagovornici će im biti naši stručnjaci iz oblasti IT-ja, marketinga i razvoja proizvoda. Verujemo da će im 1 na 1 kratki razgovori pomoći da spreme što bolju prijavu i budu korak bliže dobijanju stipendije i prakse ove godine - navodi Slađana Kovačić iz HR tima za regrutaciju i selekciju Inspira grupe.   

Prijave za Inspira Start Speed Dating otvorene su do 26. oktobra putem ovog linka.

Studenti koji postanu novi Inspira Start stipendisti imaće priliku da, osim svojih prvih poslovnih koraka u oblasti internet biznisa, razvijaju veštine komunikacije i timski rad uz mentore i kolege.

Filip Mačković sa VTŠ-a, praksu je započeo početkom ove godine u Data Science timu Inspira grupe.

- Prvi zadaci su mi bili iz Python-a sa malo čari veštačke inteligencije, a onda sam dobio priliku da se oprobamu sektoru Korporativnog razvoja i upoznam sa ulogom projektnog menadžera - navodi Filip.

Jovana Stojanović, prošlogodišnji stipendista sa Ekonomskog fakulteta, navodi da je na praksi stekla dublje razumevanje analitike, upustila se u optimizaciju Facebook usluga i učestvovala u realizaciji projekta sajam poljoprivrednih mašina na sajtu Polovni automobili, što joj je dalo dragocen uvid u dinamičan svet marketinga.  

Iz kompanije ističu da prosek na studijama ne utiče na izbor kandidata, već je mnogo važnje da student pokaže ambicioznost, i želju da uči i stekne praktična znanja iz različitih oblasti internet poslovanja, kao i da nije stipendista druge kompanije.

Prijave za Inspira Start otvorene su do 29. oktobra putem ovog linka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1842
Povezane teme

stipendije

inspira grupa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.