Komentara: 8
Pregleda: 3661

SDPS osnovao Мesni odbor "Centar III"

12.10.2015. u 15:10h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
U nastavku prenosimo saopštenje Informativne službe SDPS Subotica.
SDPS osnovao Мesni odbor "Centar III"

U prostorijama Socijaldemokratske partije Srbije u Subotici nastavljen je rad na jačanju stranačke infrastrukture kroz širenje mreže mesnih odbora. Formiran je Mesni odbor Centar III, a za predsednika je izabran Igor Ujvari.

Sednicu je vodila predsednica Gradskog odbora Nataša Aleksić, koja je ovom prilikom istakla važnost prisustva članova mesnih odbora na terenu, jer smatra da je ideja socijaldemokratije veoma bliska ljudima u Subotici i da članovi stranke treba da upoznaju građane sa programom partije. Ujedno je članstvu poručila da uvek budu dostupni svim građanima i da veruje u kvalitetan timski rad Mesnog odbora i dobru koordinaciju sa rukovodstvom stranke.

Takođe je naglasila da se kampanja nastavlja svakodnevno, uz još veće intenziviranje predizbornih aktivnosti, i još jednom je pozvala sve članove i simpatizere da se aktivno uključe u rad Gradskog odbora i tako doprinesu širenju ideje socijaldemokratije.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3661
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.