• Pregleda: 3306

SDPS: Formiran Mesni odbor Tavankut

Saopštenje Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije prenosimo u celosti.
SDPS: Formiran Mesni odbor Tavankut

U petak, 27.3.2015. Gradski odbor Subotica Socijaldemokratske partije Srbije nastavio je svoje unutarstranačke aktivnosti tako što je formirao još jedan Mesni odbor, ovog puta u Tavankutu.

Za predsednika Mesnog odbora izabran je Ivan Kolar, koji je predsedniku Pokrajinskog odbora SDPS-a dr Nenadu Ivaniševića, prisutne članove Gradskog odbora i Mesnog odbora Tavankut upoznao sa svojim planom rada, kao i problemima koji su aktuelni u Tavankutu.

Predsednica GrO Subotica, Nataša Aleksić je navela kako je veoma bitno da se podjednaka pažnja posvećuje kako gradskim tako i prigradskim mesnim zajednicama, kao i da njihov razvoj teče paralelno. Ujedno je i najavila nastavak izgradnje stranačke infrastrukture vodeći računa pre svega da ljudi, koji predstavljaju SDPS, budu prepoznatljivi kao dobri, vredni i pošteni u svojoj zajednici.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije

povezane teme

9
Zdravo pametan Odgovori
I sad mi treba da glasamo za vas samo zato što imate mesne odbore? Pazite da ne bude manje glasova nego članova. Nego, radite li vi nešto konkretno, osim što izdajete saopštenja?
joso Odgovori
e moj dr dzej, pa tako si i u varosi kanda okupio druzinu , al nece ti i na selu tako ici [*...*]
pere Odgovori
Nemoj u Tavankut. Mirkova kombi stranka ostaće bez glasača. Članova već nema.
Vesko Odgovori
Osnovali mesni odbor, da bi u subotu mogli na sunku i divenicu u Tavakut, kao i na polivacinu
na Vodeni Ponediljak. Građani su vas jako zeljni, posebno penzioneri jer je i vasa stranka
glasala za umenjenje penzija i plata, kao i Vulinova.
scofield1986 Odgovori
Pa ovo je sjajno. Idemooooooooooooooooo
niko Odgovori
mislite ima vas ustvari nema vas
oliver bot Odgovori
Ajde braćo master i svi da se ujedinimo !
pravdak Odgovori
Tamo di ste bili zive Bunjevci,bivsi Bunjevci,a Rasimovih tu nema.Jedino da Dej uzme drugo ime.Mogli bi vi kaput,pa na put jer vase lazi sumnjam da ce proci?
Vermeš kraj Odgovori
Ajde došo je ovaj gerontolog. Ali. Kako će ovaj ovdašnji predsednik objasniti svoj gazdašag i primanje nekih drugih nadoknda koja pripadaju po pravilu sirotinji. Sramotite se,senka Vas Vaša prati bubuši nijedni.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.