Komentara: 0
Pregleda: 1352

Savetodavni dan za osiguranike iz Srbije i Mađarske

03.11.2018. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
U prostorijama Filijale Subotica Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u utorak, 6. novembra, od 9 do 17 časova biće organizovan Međunarodni savetodavni dan. Savetodavci iz Srbije i Mađarske pružiće besplatnu pravnu pomoć osobama koje ostvaruju pravo na osiguranje stečeno primenom sporazuma zaključenog između Srbije i Mađarske.
Savetodavni dan za osiguranike iz Srbije i Mađarske

Praksa organizovanja savetodavnih dana sa inostranim nosiocima socijalnog osiguranja ima za cilj brže pružanje informacija i rešavanja problema građana iz oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja. U neposrednom kontaktu sa predstavnicama osiguranja Srbije i Mađarske, građani se mogu informisati o pitanjima iz oblasti priznavanja prava na penziju, nadležnostima za podnošenje zahteva, kao i o neophodnoj dokumentaciji za podnošenje zahteva.

Svi koji žele da dođu na savetovanje trebalo bi da se   prijave na broj telefona 024-580-200 ili 024-645-301.

Iz Filijale PIO fonda podsećaju građane  da ponesu dokumentaciju koju  poseduju u vezi za osiguranjem, kao i ličnu kartu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1352

Povezana vest

Povezane teme

PIO Fond Subotica

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.