Komentara: 8
Pregleda: 3204

Sastanak Saveta za zdravstvo i socijalnu zaštitu

26.09.2013. u 16:36h
Izvor: RTV City
U Opštoj bolnici danas je održan sastanak Saveta za zdravstvo i socijalnu zaštitu. Nakon duže pauze zbog godišnjih odmora, Savet se vraća redovnom sazivanju sastanaka jednom u mesecu i kako je rečeno zaseda se od ustanove do ustanove na teritoriji Severno bačkog okruga.
Sastanak Saveta za zdravstvo i socijalnu zaštitu

Prema rečima predsednice saveta dr Zlate Kočik , savet postoji već dve godine i uvek prati dešavanja u lokalnim zdravstvenim ustanovama  i socijalnoj zaštiti i o tome obaveštava javnost.

“Radimo sa određenim razlog. Tamo gde imamo predavača, gde imamo razloga, gde je nešto novo otvoreno i kada imamo nešto o čemu želimo da javnost bude informisana. “- rekla je prim dr Kočik i dodala da se na sastancima nalaze predstavnici gradskih Veća I Saveta iz Severnobačkog okruga. Ona kaže da se ovako javnost obaveštava na pravi način kako I zbog čega je došlo do nekih promena i pri tome istakla Suboticu kao prvu u mnogo čemu.

"Subotica je prva I u zdravstvu I u socijalnoj sferi. Zašto ? Ideje koje se tu stvaraju neretko se prenose u druge sredine."- rekla je prim dr Zlata Kočiš, predsednik Saveta.  

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3204
Povezane teme

socijalna zaštita

zdravstvo

savet za zdravstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.