Komentara: 1
Pregleda: 3002

Saradnja Ekonomskog fakulteta i Mlekoprodukta

27.12.2011. u 16:32h
Izvor: RTV Yueco
Saradnja Ekonomskog fakulteta i Mlekoprodukta

Predstavnici Ekonomskog fakulteta u Subotici i Zrenjaninskog ''Mlekoprodukt'' potpisali su u Zrenjaninu ugovor o poslovnoj saradnji kako bi što bolje povezali nauku i privredu i primenili naučna dostignuća u poslovanju. Ugovor su potpisali generalni direktor "Mlekoprodukta" Živanko Radovančev i dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nenad Vunjak.

On je rekao da Ekonomski fakultet, sa ukupno 6.000 studenata, zauzima dugo mesto po brojnosti na novosadskom univezitetu i da poseban značaj pridaje naučno-istraživačkom radu i poslovnoj ekonomiiji. Kao dokaz za to su ugovori o polovnoj saradnji sa "Simpom", “Merkatorom", "Agroživom", a od danas i sa "Mlekoproduktom", istakao je dekan Ekonomskog fakulteta.

Predstavljajući pet saradnika, na značajnim mestima u zrenjaninskoj mlekari, zaposlenih sa diplomom subotičkog fakulteta, Radonavčev je naznačio da su oni dokaz da je ta saradnja i do sada postojala i da fakultet daje dobre kadrove.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3002
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.