• Pregleda: 3168

Saradnja EFS i kompanije Banini

Saradnja EFS i kompanije Banini

Direktor Kompanije „Banini” Radojko Stanić i dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici profesor doktor Nenad Vunjak potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji.

Cilj je, prema rečima profesora Vunjaka, uključivanje obe strane u programe koji mogu biti od obostrane koristi. Cilj je da studenti deo praktičnog znanja savladaju u ovoj fabrici, gde će im biti omogućeno da se upoznaju sa svim segmentima rada velike fabrike. Takođe, cilj je i povezivanje svih velikih kompanija koje želie da sakupe oko fakulteta. Ekonomski fakultet iz Subotice slične ugovore potpisao je i potpisaće i sa ostalim velikim fabrikama u Vojvodini, bankama, osiguravajućim društvima, što će doprineti boljem povezivanju samih kompanija.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
Terier Odgovori
i ja bih potpisivao sporazume sa firmama na miru... da sam pozaposljavao uzu rodbinu... sramota!
bivsi Odgovori
cime se ovi bave??!!
umesto da ekonomski fakultet bude stozer razvoja citavog regiona, ovi strucnjaci otvaraju odeljenja u bujanovcu i potpisuje kojekakve sporazume sa kojekakvim firmama iz zrenjanina, pozarevca kao i sa sumnjivim fakultetima otkojekuda. a o nepotizmu na fakultetu ne vredi pisati. tamo se predmeti prenose sa kolena na koleno. stravicno!!! i dok je to tako kojekakvi megatrendi otimaju studente. slutim brzu propast.
Student Odgovori
Dobro bi bilo malo modernizovanje programa, prakse, a ne da kao u vreme socijalizma izlazimo sa diplomom, a da pojma nemamo kako funkcioniše svet.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.