Komentara: 4
Pregleda: 3139

Saopštenje za javnost GrO SPS

14.03.2012. u 14:49h
Saopštenje za javnost GrO SPS
Gradski odbor Socijalističke Partije u Subotici, povodom osvajanja trećeg mesta-bronzane medalje na evropskom prvenstvu u hrvanju koje je održano u Beogradu, ČESTITA Davoru Stefaneku našem sugrađaninu ovaj izvanredan uspeh.

Subotički socijalisti posebno ističu da je to plod njegovog višegodišnjeg bavljenja sportom kao i rezultat uloženog ogromnog rada, truda i znanja. Ova vest obradovala je sve građane Subotice. Posebno ističemo da je ovaj lični primer našeg sugrađanina putokaz za sve mlade ljude u ovom gradu.

OBAVEŠTENJE

GO Socijalističke Partije u Subotici obaveštava sve građane da je od 12.03.2012. u okviru delatnosti gradskog odbora otvorena KANCELARIJA ZA PRAVNU POMOĆ. Svi građani mogu se javiti za besplatnu pravnu pomoć, u prostorije GO koje se nalaze na Otvorenom Univerzitetu u Subotici Trg Cara Jovana Nenada 15, drugi sprat.

Cilj otvaranja kancelarije za pravnu pomoć građanima proističe iz socijaldemokratskog programa SPS-a. Briga za pravnom jednakošću i pomoć socijalno ugroženim kategorijama stanovništva jedna je od osnovnih odrednica Socijalističke Partije Srbije u Subotici.

 

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3139
Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.