Komentara: 14
Pregleda: 5286

Saopštenje GrO Treće Srbije

15.07.2015. u 22:00h
Izvor: GrO Treća Srbija
Gradski odbor Treće Srbije u Subotici izdao je saopštenje koje u nastavku prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Treće Srbije

Gradski odbor Treće Srbije u Subotici poziva svoje članove i simpatizere da na predstojećim izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Subotici glasa za listu Srpske napredne stranke.

Naš odbor sa Srpskom naprednom strankom ostvaruje plodnu i konstruktivnu saradnju u Subotici kao i u Novom Sadu gde učestvujemo u koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke od 2012 godine. Kao što smo pozdravili formiranje aktuelne subotičke koalicije predvođene SNS - om, tako danas takođe smatramo da naši partneri zaslužuju podršku na mesnim izborima.

Ova partija je pokazala svojim radom u Subotici da je njena ideologija državotvorna i da ima ozbiljne šanse da na sledećim lokalnim izborima iz njenih redova bude izabran gradonačelnik, što bi bio prvi slučaj da neko iz jedne patriotske, državotvorne partije dobije mesto prvog čoveka grada. Zato 19. Jula u nedelju, moramo da izađemo svi i podržimo listu Srpske napredne stranke. Važno je!

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Treća Srbija
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 5286
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

treća srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.