Komentara: 46
Pregleda: 9959

Saopštenje GrO Socijalističke partije Srbije

21.07.2015. u 14:59h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Saopštenje Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u nastavku prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Socijalističke partije Srbije

Izbori za Skupštine Mesnih zajednica, koji su održani za grad Suboticu, prema prvoj analizi pokazali su da je Socijalistička partija Srbije, koja je izašla samostalno na izborima osvojila ukupno 1240 glasova u 15 MZ na kojima je imala listu, što je znatno povećanje u odnosu na izbore od pre četiri godine. Izraženo u procentima to je oko 9 odsto Skupštinskih mandata.

Socijalistička partija Subotice osvojila je 19 mesta u Skupštinama Menih zajednica. U MZ Bajmok u kojoj je bila u koaliciji sa komunistčkom partijom Subotice osvojeno je četiri mesta , u MZ Centar 3 dva mesta, u Novom Žedniku jedno, MZ Višnjevac četiri, a ove godine prvi put posle četiri godine SPS je po jedno mesto osvojila u MZ Dudova Šuma i Makova Sedmica, Centar 1 i u MZ Dušanovo gde smo imali grupu gradjana i podržali je , osvojićemo po našim predvidjanjima 4 glasa.

Smatramo da smo ove godine postigli bolji rezultat nego na prethodnim izborima i po broju osvojenih mesta i po učešću na izborima u 15 od ukupno 37 Mesnih zajednica u kojima su održani izbori. Iako nismo u potpunosti zadovoljni, ipak je rezultat utoliko značajniji, što smo kao SPS izašli sami, u skromnoj kampanjii koju smo sproveli, za razliku od drugih Partija koje su na ovim izborima izašle u velikom broju koalicija i agresivnoj kampanji od kuće do kuće, a uz to su u kampanji utrošile i velike sume novca.

Naš uspeh, iako skroman je utoliko veći što pokazuje da je SPS konsolidovao svoje redove i članstvo, posle perioda međusobnih sukoba i pokušaja cepanja naše partije.

Socijalistička Partija Srbije zahvaljuje svim članovima i simpatizerima, koji su podržali naše kandidate na listama za Skupštinu Mesnih zajednica.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 46
Pregleda: 9959
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.