• Pregleda: 3844

Saopštenje GrO Socijaldemokratske partije Subotica

Saopštenje Info služba GrO SDPS Subotica prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Socijaldemokratske partije Subotica

Nakon kratkotrajne pauze tokom Uskršnjih praznika, SDPS Subotica je u toku nedelje koja je na izmaku nastavila sa realizacijom planiranih aktivnosti.

U četvrtak, 16.04. SDPS je osnovala još jedan u nizu mesnih odbora na teritoriji Subotice. Ovaj put, bilo je to u Ljutovu, gde je za predsednika izabrana Tanja Mamužić, koja se, nakon izbora, zahvalila na poverenju koje joj je ukazano i obećala da će se, zajedno sa svojim timom, i uz pomoć Gradskog odbora SDPS, angažovati na raznim aktivnostima koja je prepoznala kao bitne za  stanovnike Ljutova.

Veliki broj građana je prepoznao rad i zalaganje SDPS Subotica na rešavanju konkretnih problema, a pravi pokazatelj toga je više od 50 novih članova koji su nam pristupili u poslednja dva meseca. SDPS će i u narednom periodu, putem raznih aktivnosti, nastaviti sa akcijama čiji je krajnji cilj unapređenje kvaliteta življenja svih naših sugrađana.

Uspešno je nastavljena akcija prikupljanja potpisa za izgradnju ambulante na Prozivci. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane, punoletne građane da u subotu, 18.04. i nedelju, 19.04. u prostorijama MZ Prozivka, ulica Nade Dimić 34,  od 08.00 do 11.00 časova dođu sa ličnom kartom i svojim potpisom podrže akciju. Aktivisti SDPS Subotica biće prisutni na istom mestu i u istim terminima i narednog vikenda.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije

povezane teme

6
Zoran Odgovori
Prava ideja kojoj je doslo vreme.
Evo odlucio sam da im se pridruzim,idem da se uclanim,osim ideje jako je vazno da tu ideju promovisu pravi ljudi.
pozdrav i srecno do pobede.
Masha Odgovori
Cestitke mladoj predsednici Tanji na izboru.
Vuk Odgovori
Samo Vas 14 ima...baš ste veliki...hihihi
niko Odgovori
SDPS ima svog coveka Hristov Ljubena u vlasti koji je jedan od zamenika gradonacelnika su kako to da on on nije do sada isposlovao ambulantu na prozivci ili pedijatra u tavankutu?zasto uvek trebaju gradjani sami peticijom da resavaju probleme? bojim se da je ovo samo reklama za SDPS pre izbora a da prava akcija izostaje.
Zdravo pametan Odgovori
Originalno, nema šta. Nego šta je sa Toplanom, jesu se preispitali računi za grejanje? Kad ćete to rešiti, to ste obećali. Imate među članovima radnike Toplane, nije valjda da vam je i to teško?
Uvek u pravu Odgovori
Smejurija od stranke. Ne mogu napraviti ni dve ekipe za mali fudbal ali je bitno da je svakom dozvoljeno da se bavi politikom.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.