Komentara: 6
Pregleda: 4144

Saopštenje GrO Socijaldemokratske partije Subotica

17.04.2015. u 15:46h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Saopštenje Info služba GrO SDPS Subotica prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Socijaldemokratske partije Subotica

Nakon kratkotrajne pauze tokom Uskršnjih praznika, SDPS Subotica je u toku nedelje koja je na izmaku nastavila sa realizacijom planiranih aktivnosti.

U četvrtak, 16.04. SDPS je osnovala još jedan u nizu mesnih odbora na teritoriji Subotice. Ovaj put, bilo je to u Ljutovu, gde je za predsednika izabrana Tanja Mamužić, koja se, nakon izbora, zahvalila na poverenju koje joj je ukazano i obećala da će se, zajedno sa svojim timom, i uz pomoć Gradskog odbora SDPS, angažovati na raznim aktivnostima koja je prepoznala kao bitne za  stanovnike Ljutova.

Veliki broj građana je prepoznao rad i zalaganje SDPS Subotica na rešavanju konkretnih problema, a pravi pokazatelj toga je više od 50 novih članova koji su nam pristupili u poslednja dva meseca. SDPS će i u narednom periodu, putem raznih aktivnosti, nastaviti sa akcijama čiji je krajnji cilj unapređenje kvaliteta življenja svih naših sugrađana.

Uspešno je nastavljena akcija prikupljanja potpisa za izgradnju ambulante na Prozivci. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane, punoletne građane da u subotu, 18.04. i nedelju, 19.04. u prostorijama MZ Prozivka, ulica Nade Dimić 34,  od 08.00 do 11.00 časova dođu sa ličnom kartom i svojim potpisom podrže akciju. Aktivisti SDPS Subotica biće prisutni na istom mestu i u istim terminima i narednog vikenda.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4144
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.