• Pregleda: 2742

Saopštenje GrO SDPS Subotica

Saopštenje o prošlonedeljnim aktivnostima Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO SDPS Subotica

U prethodnoj nedelji nastavljene su aktivnosti GrO SDPS Subotica. Formiran je još jedan Mesni odbor, ovog puta MO Železničko naselje. Za predsednika je izabran Zlatko Kaljković. Istovremeno imenovani su i članovi tog Mesnog odbora.

U subotu su aktivisti partije su putem informativnog štanda razgovarali sa građanima Novog sela, i tom prilikom deljen je promotivni materijal.

Istovremeno je tokom vikenda održana Akademija Socijaldemokratije na Paliću, na kojoj su osim predstavnika Socijaldemokratske partije Srbije iz Subotice, učestvovali članovi iz drugih vojvođanskih mesta. Takvi seminari imaju za cilj da politički edukuju ljude koji su nosioci socijaldemokratija u svojim gradovima, zahvaljujući međunarodno priznatim predavačima, kao i za razmenu iskustava između članova partije u Vojvodini.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije

povezane teme

5
Vesko Odgovori
Odavno vas nije bilo, dobro je sto se javljate da vas ne zaborivimo da ste od pocetka i sada
u vlasti, da to zelite i dalje. Treba se reklamirati onima koji vas ne poznaju.
Skrbic Odgovori
A gde ce biti Marko Miletic?
Neka prvo resi dugove koje je ostavio u Dss-u pa onda neka se bori za pozicije u novoj stranci!
niko Odgovori
sta ste radili 4god kada se tek sad formirate pred izborno;naravno nista niste radil isamo ste zaseli na vlast prvo slepajuci se sa ds a sada sa sns.
Zdravo pametan Odgovori
Toplana ljudi, TOPLANA! Ispunite to što ste obećali.
lela Odgovori
Vesko, da li je moguce da doticnog neko vec ne poznaje, pa evo ga danas opet, sada u ulozi drzavnog sekretara to kao Subotica mu duboko u srcu, a kad je vec ovde da malo promovise i svoju stranku.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.