Komentara: 12
Pregleda: 3318

Saopštenje GrO Pokreta socijalista

20.02.2014. u 14:13h
Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Saoštenje Gradskog odbora Pokreta socijalista prenosimo u celosti:
Saopštenje GrO Pokreta socijalista

Neuspelost u ostvarivanju zadatih ciljeva, kao i loša kadrovska politika, svedoci smo, danas u Srbiji često skupo košta jake političke stranke. Stoga ne treba da iznenadi, da su se Saša Drakulović i istaknuti članovi i funkcioneri subotičkog Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, nezadovoljni situacijom u stranci priklonili idejama Gradskog odbora Pokreta socijalista.

Pored Sase Drakulovića Pokretu socijalista Subotica pristupio je i Nenad Grbić funkcioner i član go. DS u Subotici. Svakako da su se ponovo prepoznale vrednosti Pokreta socijalista, prvenstveno program koji akcenat stavlja isključivo i jedino na građane i njihove interese, na socijalni program, na brigu kako o najmlađim tako i najstarijim sugrađanima.

Pokret socijalista je uvek za dijalog i saradnju sa svim istomišljenicima, za nalaženje kompromisa sa neistomišljenicima, ali nadasve uvek otvorena stranka koja će se boriti idejama i snagom argumenata.
U budućnosti treba očekivati još snažnije delovanje Pokreta socijalista u našem gradu.

 

Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 3318
Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.