Komentara: 15
Pregleda: 7348

Saopštenje GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine

20.07.2015. u 15:54h
Izvor: GrO Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV)
Saopštenje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zadovoljan je rezulatima postignutim na nedeljnim izborima za članove skupština mesnih zajednica u Subotici.

Za kandidate sa 22 liste Lige socijaldemokrata Vojvodine, u isto toliko mesnih zajednica, glasalo je oko 11,5 odsto žitelja ovih naselja, što je za 1,5 % bolji rezultat u odnosu na izbore iz 2011. godine. U ukupnom zbiru, na izborima za članove skupština u 37 mesnih zajednica na teritoriji cele Subotice, za kandidate LSV-a glasalo je oko 7,6 odsto Subotičana prema podacima Izbornog štaba Gradske organizacije.

Kao jedina građanska opcija koja je učestvovala na ovim izborima, Liga socijaldemokrata Vojvodine se zahvaljuje svim Subotičanima i Subotičankama koji su glasali za kandidate sa naših izbornih lista i na taj način omogućili našim kandidatima da aktivno učestvuju u rešavanju problema u mesnim zajednicama.

Ujedno poručujemo da će se Liga i dalje zalagati za ozbiljne i korenite promene u gradu, bez kojih ne može biti boljitka ni za mesne zajednice, odnosno subotička naselja.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV)
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 7348
Povezane teme

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.