Komentara: 29
Pregleda: 5466

Saopštenje GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine

15.07.2015. u 15:52h
Izvor: GrO Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV)
Saopštenje Biroa za informisanje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici na izborima za članove skupština mesnih zajednica koji se održavaju u nedelju 19. jula 2015. godine učetvovaće sa 22 liste u isto toliko subotičkih naselja.

Kandidovali smo ljude kojima nije cilj „vlast“ u mesnim zajednicama, nego promene u gradu u kojem žive! Ljude koji za razliku od trenutne vlasti u Gradu Subotici neće glasno ćutati, nego glasno govoriti o problemima u mesnim zajednicama.

Svako subotičko naselje ima svoje probleme, a svako razuman zna da se oni mogu rešavati jedino ako Subotica postane grad prosperiteta, razvoja i zadovoljnih ljudi.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici poziva građane Subotice da u nedelju izađu na izbore za članove skupština mesnih zajednica i da svoj glas daju listama Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao jedinoj građanskoj političkoj opciji u Gradu Subotica koja ima snage, kapaciteta i hrabrosti da učestvuje na ovim izborima.

Izvor: GrO Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV)
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 29
Pregleda: 5466
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.